Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
500<-- az 5. bűvös szám

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
500<-- az 5. bűvös szám

Ciao!
Ma már július 25.-e van, és már nem is tudom hány napja, h. elmúlt a tevém 500 napos. Eddig minden 100. napon írtam, h. micsoda nap ez a mai! Ez most nem történt meg. Mivel akkor töltötte be Taresz, a tevém 500. napocskáját, mikor én épp hittantáborban voltam, Szügyön. Ami mellesleg nagyon jó volt! Szupii! :)))))))
Mindenesetre tényleg bűvös szám az 500, főleg egy teve életében. Úgyhogy ezúton kívánok tevémnek sok boldogságot, igaz kicsit megkésve.
Más valakinek is kívántam a napokban boldog születésnapot, Ő pedig nem más, mint a nővérem, Juci. Ő már jóval öregebb mint a tevém, már elmúlt 18 éves, pontosan 5 nappal. :) Úgygondolom, Juci életében ez egy mérföldkő. Meg mindenki máséban is. Hiszen innentől számít egy ember, felnőtt embernek. :) Tehát, Jucinak is kívánok nagyon sok boldog születésnapocskát! De ezt már pár nappal ezelőtt is megtettem. Nem is 1x! :D
Igazából ehhez kapcsolódva sok mesélni valóm lenne, meg nem csak ehhez kapcsolódva, de azthiszem, ma már nem bírom leírni. De megpróbálom fokozatosan bepótolni.
Pusszancs! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat