Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Budapesti napom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Budapesti napom

Szióka, Naplóm!! :))
Képzeld, ma 5-kor keltem, reggel, mert Budapestre mentem a családommal, h. eltöltsünk egy "nyár búcsúztató" napot, meg stb. satöbbi.. Végülis jól alakult!! De ezzel még nincs vége a mesélésemnek!! Úgyhogy figyelj, nagyon figyelj!! Okély?
8-kor, már-már sikeresen beértünk volna a Nyugati Pu-ra, de egyszer csak rázkódni kezdett a vonat, esnek le a vagonokban a fejtámlák, a vonatból a poróltók, majden még a fejünk fölött lévő polcok is. Biztos olvastátok, h. kisiklott reggel egy vonat az állomáson. Igen, én is azon voltam, azon utaztam. Nagy baj nem történt, de azért megijedtünk, mert épp a mi vagonunk alatt kapcsolták későn a váltót.. Gondolhatjátok..:~l
Miután megállt a vonat, mindenki tódult kifelé, szállt le a vonatról, és sétált be a csarnokba, hisz a vonat nem vit minket tovább.
Aztán végül elmentünk a Millenáris parkba, sétálgattunk, és játszottunk. Most ne nézettek dedósnak, mert nem vagyok az, de 12 és háromnegyed évesen is jól ellehet szórakozni egy játszótéren. Szerintem!! Pl. ott van a drótkötél pálya.., az csúcsszuper, nagyon állati!!! :ĐĐ :ĐĐ
Ezt a kb. 1-másfél órát, a Mammut követte. Bár nem sok mindent vásároltunk jól éreztem magam, mint mindig ilyen a nagyáruházakbam. Én is ilyen 'nyüzsis' v'ok..:)))
Aztán, a Nemzeti Színház előtti sok-sok, rengeteg könyvesboltjaiban, antikváriumjaiban barangoltunk. Bevallom egy picit már untam a végét..
Na, és ezután jött a kis meglepi..: úgyvolt tervezve h. a Margitszigetre megyünk, ott is töltjük a délután, h. kipienjük az elmúlt két napot, a sulit!! ;))) De nem!! Mert míg vrtuk a metrót, megláttunk egy hirdetést, melyen annyi volt a lényeg: A Füvészkertben kaktuszkiállításvan, mely délután 6-ig megtekinthető.
Háát inkább odamentük. Bár ez nem az én kérésem volt.
Persze szép volt, meg minden, de nem erre vágytam. Hanem a Margitszigetre..
Aztán letelt az időnk, visszaindultunk a Nyugatira, felszálltunk a vonatra, és mostmár itt ülük, Kiskunfélegyházán a gép előtt és gépelek!!
Neked Kedves Naplóm, és Nektek Kedves Tevegazdák!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat