Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Mit csináltam Em W. szülinapján?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Mit csináltam Em W. szülinapján?

Ciao!!
Igaz, ma már csütörtök van, én ma mégis nagyrészt a múlt szombatomról, azaz április 15-éről írok. Ugyanis akkor volt Emma Watson 16. szülinapocskája, akit 1ébként a Harry Potter filmek, Hermione Granger-eként ismerhetjük. :)
Emma Watson 1990. április 15-én(Kos) született Oxfordban, és az Emma Charlotte Duerre Watson nevet kapta. Az apai nagyamamájáról nevezték el. (Engem is! ) 5 évig élt Franciaországban, így kiválóan beszél franciául, és még németül, olaszul is! Kedvenc színe a kék. Imádja a színészetet, imád szerepelni! Vidám és vicces! :))
De ennyit Emmáról! Írnám én tovább is, mivel azért elég sokmindent tudok Róla, mert nagy rajongója vagyok, mégis úgy gondolom, ezt máshol is elolvashatjátok, az interneten, újságokban stb.
Most az a kérdés, én mit csináltam Emma szülinapján, mert én nem buliztam, mint Emma, hanem folytattam a húsvéti nagytakarítást! De azért volt időm megnézni a Nemzet Aranyát, immáron hetedszer!! :)))) Nagyon szeretem!! =))
Tehát szombaton, autótmostam..., hmm.., már megint! Rövid távú memó zavar!! De erre már utaltam! :D
Mindenesetre arra még emlékszek, h. hosszú, kiemrítő, zsúfolt napom volt, pont úgy, mint az összes többi szünetbéli napon. De ilyen az élet és fel a fejjel, mert még jó, h. nem unatkoztam!!
Most, h. beindult az oskola, csak arra tudok gondolni, h. micsoda egy nyűg a suli! De tényleg, nem így van? Hát, nem! Mert a suli hasznos! Ezért továbbra is járok isibe! :)
De már csak 2-t kell aludni, h. elmehessek egy csudi jó cuccban, egy csudi jó esküvőbe! Már alig várom! :)) De erről majd később mesélek!
Most búcsúzom, jó 8! ;))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat