Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
blablabla+panasz+idézet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
blablabla+panasz+idézet

Kedves Naplóm, meg Mindenki, aki elolvassa!
Nem is tudom mit írjak. De nem azért, mert nem történik velem semmi, se jó, se rossz, hanem mert.. ennek pont az ellenkezője van. Tele vagyok olyan dolgokkal, amiket szívesen megosztanék másokkal, csak hát nem mostanában történtek velem, eddig halogattam, így már szinte nem is tudom időrendbe tenni. És nem az van, h. nem emlékszem rájuk, csak.. mind1.
A fő oka annak, h. nem írtam már rég, a TeveClub. Igen, és ez miatt nagyon dühös is lettem rá. Mert még régebben, májusban, h. pontosítsak, történt velem jó pár jó élmény, amit meg is akrtam osztani mindenkivel. Úgyhogy fogtam magam, és elkezdtem írni ide. Annyit írtam mint a csuda! Épp ezért fordulhatott elő az a szerencsétlenség, hogy frissített a TTC, és mondanom se kell, az egész bejegyzés eltűnt. Oly' ideges lettem..jajj, úgyhogy nem írtam már a naplómba többet. Pedig (azthiszem) tudtam volna mit.
Azóta, mármint május óta, vége a sulinak, kitört a vakáció, voltam kirándulni, voltam táborban, voltak összejövetelek, rengeteget olvastam, neteztem, jó pár filmet megnéztem, jó pár képpel gazdagítottam Harry Potteres mappámat a gépemen, és még okosodtam is. Ha ez lehetséges..:D
Ráadásul ma még a tevém is megnősült! :))
Úgyhogy összeségébe egész jól megvagyok. =)
Végezetül pedig következzen egy szép idézet, amely egy képeslapon van rajta, de beírom ide is, mert szerintem mindenkinek tanulságos! ;))

"Szakíts időt a barátságra...
ez az út a boldogsághoz.
Szakíts időt az álmokra...
ez repíti szekered
a csillagokra.
Szakíts időt a szeretre...
ez az istenek kiváltsága.
Szakíts időt körbetekinteni...
túl kevés az időnk
az önzéshez.
Szakíts időt a kacajra...
ez a lelkünk muzsikája."





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat