Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Szeress és Téged is szeretnek!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Szeress és Téged is szeretnek!

Halihó! =)
Szó nincs róla, még nincs hó, bár pár hete már esett, de csak nagyon minimális mennyiség! Szerencsére! De azért néha-néha borult idő van, köddel meg mindennel!:D Én azért még elég rózsás hangualtban vagyok!XD Hogy miért? Nem tudom. Sok minden van, miben kedvem lelem mostanság, de a matektanulásban!? Abban nagyon nem! Pedig azt kéne most is tanulngatnom..Ha nem akarok rosszjegyet kapni. És nem akarok! Éppen ezért, még bejegyzem ezt a bejegyzést, és megyek ismételni azt az útálatos tantárgyat, h. miután északa kialszom magam, holnap megírjam ez év első matematika témazáróját. :( persze az osztálytársaimmal egyetemben, akik közül sokakat nagyon szeretek!:D Najó, Mindenkit!:P:D
Szeress, és Téged is szeretnek!
Ez így igaz! Legalábbis én szeretek és engem is van, ki remélhetőleg szeret!:P:D
21:21 van most, mikor épp ezt írom! Ilyenkor kívánni kell valmit és kívánságod teljesül! Persze ez azért nem 100, tehát lehet, h. tenned kell valmit, h. teljesüljön, de ez természetes, nem? Legalábbis én így vagyok ezzel..Ha nem csinálsz semmit, semmi nem fog veled történni! Se jó, se rossz! Persze kivételek mindig vannak. Pl. itt is lehet. meg persze személy is lehet kivétel. Mondjuk van olyan ember, akit nem szeretek nagyon..pedig sok mindenkit szeretek! Például Téged is szerethetlek!;) De csak akkor ha megismerlek! Úgyhogy mire vársz? Írjál! Írj nekem azért, h. megismerhesselek, és szerethesselek!
Szép dolog a szeretet, ezt tart össze mindent!A világon ez a legfontosabb, legalábbis ennek kéne a legfontosabbnak lennie! Szeretni nem nehéz..bárki képes rá! (Kivételek persze mindig vannak..)


„A szeretet türelmes, jóságos: a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát,
nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat.
Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal.
Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr.
A szeretet soha el nem múlik.”




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat