Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Vizsga + suli

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Vizsga + suli

HI EVERYBODY!!
Na, jó, nem leszek, kuka angol, mivel nem is tanulok angolt, de ha már is a tanulásról van szó, és a címem is arra utal, úgylátom, nem tehetek mást, erről kell írnom!!
Szörnyű dolgok vannak a suliba.., pfújj.., na szóval a lényegre térve, mint minden kedves emberke tudja, mep persze a nem kedves is, hogy lassan lassan, itt az évvége, a vakáció, meg minden.., de ezt most nem ragozom.., mert belefárodak, meg még 1ébként is kemény 2-3 hét hátra van!! És pont ez a baj, a sok TZ, naponta 2 is. Most nem azért, de én jó tanuló vok, nincs baj az eszemmel, nem is kell sokat készülnöm, de háát akkor is, meleg van, minden bajom van, és a cím elő feléből az is kiderül, h. valmi vizsga is volt, vagy lesz.
Háát igen, volt, ma du.2-től, fuvi (fuvola) vizsga!!:)) Jó volt meg minden, nem volt semmi prob.!! Miért is lett volna, hiszen készültem!! :) Szó' jól sikerült, még anélkül is, h. az összes teve, nekem szorított volna!!;))
De kit is érdekel ez, már engem se, végre minden du. szabad, mert egész évben, csak a szerda volt üres.., program nélküli, persze az se mindig.
Na, tökéletes tök8, pusz, szeva:
Đitta



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat