Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Megint egy nap..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Megint egy nap..

A mai napom ebből állt:
- felkeltem, de csak fél 8-kor, mert ilyenkor nincs első órám, valmint ettem, és fogat mostam, és öltözködtem, és bepakoltam, elindultam a 3 percre lévő iskolába, a tesómmal
- az első órán sopánkodtam, h. megint a szeretett magyar tanárral kezdem a napomat, na meg h. mára tanultam, de azért se feleltetett..
- további órák, Chemie(kémia), Mathe(matek) Sozialkunde(oszifő)
Szal, ma nem volt nehéz a nap. Matek órán csak annyi volt, h. benn volt, egy úgynevezett felügyelő ellenőrizni, oszifőn meg még mindig díszítettük az újdonsült termünket
- kaja: valmiféle tarhonya leves, és egy husi barna lében..Roppant fincsi volt, nyam-nyam..(pfuujjj)
- elmentem a tesómmal könyvtárba és kihoztam egy könyvet, egy regényt, amit mellesleg már ki is olvastam, pedig mittudomén hány oldalas..(224)
- tanultam és tanultam, matekra, fizikára, történelemre nem, és németre --> mivel TZ-t írunk holnap, azzal a tanárral, akit a legtöbb németes a Holdra küldene.. (talán én is..) --> ez derült ki ma, egy "felmérés" által)
- plusz még játszottam a telcsimen, amin sajna még mindig nem tudom megdönteni a tesóm rekordját..
- jah, majd' kifelejtettem, h. ide is írtam, a karifórumba is, csak sajnos épp nem arról ami a legfontosabb lenne, a gólyavatóról. Most már végleg hazudozónak tarthattok, mert fűt-fát ígérgetek nektek.., bocsi, de vannak azért kifogásaim, pl. nagyon sz@r a net, és nincs is kedvem mostanság tevézgetni, mert a drága karivezetőm, háát.., hogy is mondjam, nem érzékel, nem válaszol a levelemre,. és Ő is azt csinálja amit én, ígér de nem tesz semmit..Szal, ne harizzatok rám, légyszi, bitte..!!
Danke. (most háát, muszáj németes kedvembe lenni)
Akkor, viszlát, jó éjt, vagyis Gute Nacht! Csók: Đitta;
akinek tegnap jó napja volt, mivel egyrészt hazajött a nővére Velencéből, másrészt viszont színházban volt Kecsón, a Nebáncsvirágot nézte--> tetszett!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat