Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Minden Jót Kívánok! =)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Minden Jót Kívánok! =)

Hola!
Sajnálom, h. nem vezetek rendszeresen naplót, de nincs energiám, nincs időm arra, h. leírjam a gondolataimat, az érzéseimet, és persze a napomat. Néha még arra sincs, h. a napomat nagy vonalakban jellemezzem. De azon vagyok, h. hogyha írok, akkor sokat írjak! :) Majd meglássuk, hogy megy! ;) Nem mondom, h. nem történik semmi érdekes velem, de mire azt begépelném.. Mind1. Egy a lényeg, most itt v'ok!
Az elmúlt napokban sokat tanultam (vagy nem!?), mindenesetre rész vettem egy töri versenyen, ahol bebizonyíthattam, h. mennyit tudok a városunkról, Kiskunfélegyházáról. Háát, majd kiderül mennyit bizonyítottam csapattársaimmal együtt, mert még nincs végeredmény. 1ébként ez a verseny 2. fordulója volt, innen csak 8 csapat jut tovább a döntőbe. Nem tudom, h. szeretnék-e benne lenni abba a 8-ba. Ez is csak később derül ki.:) Bár történt egy kis baki.., és ezzel valszínű jelentősen romlottak a nyerési lehetőségeink. De ez van! Így hozta a sors!
1ébként kilátásban van egy németverseny is, de ezt még nem kommentálnám, mert még nincs megerősítve, az, h. benne vagyok-e a csapatba. De egész jó kis versenynek tűnik, máramennyi abból a kis infóból kiderült, mit a némettarnánőnk mondott.
Igazából most is tanulnom kéne, de mentségemre szolgáljon h. előttem van azért a tankönyv, ráadásul nyitva is van! :) Tehát azért tanulok..:))
Másrészt viszont lesz még egy kisebb feladatom a közelgő hetekben. Most nem a húsvétra gondolok és nem is az esküvőre, mire hívatott vagyok. Hanem ismét egy iskolai programra, amire még fel kell készülnöm. Előadást fogok tartani 2 oszi társammal, (a) Harry Potter-ről, és az Őt övező, hmm, talán kulissza titkokról. Tehát mindenről, amit érdemes tudni a HP-s dolgokról, és olyat is kell mondanom, mit eddig kevesen tudtak. Persze így belegondolva nem olyan nehéz feladat, hiszen én magam is nagy HP-fan v'ok, de akkoris!, jegyet kapok rá!! :) (csakis az 5-ös jöhet szóba.. :D ) Mindenesetre ez sokkal élvezetesebb feladat, mint mondjuk a közelgő fizika TZ-re készülni.
De sztem mostmár elég mára, talán még sok is, de azt azért nem hiszem!
Minden Jót Kívánok Mindenkinek! =) Vagyis nem mindenkinek, de a többségnek igen!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat