Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Napocskám!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Napocskám!!

Hello, Kedves Látogató!!

1ik TTC-s barátnőmtől azt kérdeztem milyen volt a napocskája!! De nekem, nekem milyen is volt? Háát, leírom..
1szóval, elég jó!! :D
Újra kezdődött a boszik, bár lemaradtam róla!! Miért, mert, azé'..Szó' azért, mert akkor van szolfézs órám, de szerencsére nem lesz így örökre, mert máj.19-én lesz a vizsga és attól kezdve nem kell járnom oda. Hál'Istennek!! Persze szó ne essék róla, szeretek oda járni, de háát..?!
A suli sajna, még megvan, nem égett le, csak annyi a változás h. elmaradt az énekkar, ja és még az h. kaptam 1 szaktanárit!! Persze dicséretet, nem vok én 1 rossz kölök!! Ne gondoljatok rosszra!! ;)
Megaztán, még mi is volt..? Ja, mondjuk kéziztünk tesi órán, és végülis a csapatom nyert, össz-vissz!! Úgyhogy gratuláljatok!!
1ébként, please valki magyarázza már meg, miért van h. az emberek -tevék-, ha én 100%-kal szavazok ők is, ha meg mondjuk 90%, akkor meg ők is azt adnak?! Én azért szavazok rájuk, úgy ahogy, mert szerintem azt érdemlik, és ők? Ők úgy, hogy amit kaptak.......? Ezt én nem helyeslem és nem is értem!! :~l
Aztán, elveszett valmim, és nagyon jó lenne, ha megkerülne, péntekre kell, és nagyon fontos!! De nem találom!! Akkor most mi lesz?
Igen, nagyjából ilyen volt a napocskám, bár most sokszor eltértem a címtől!! De nem baj, ez nem olyan fogalmazás h. le is osztályozzák, vagy igen?? Mert ha olyan, huhh.., inkább ne!! :-))
Ok, értettem,mostmár be kell fejeznem, háát valki, akkor most én biztos bele fáradok a hülyeségbe..Apropó most fáj a lábam, úgyhoyg nem'tom mi lesz velem!!
Na, pussz Mindenkinek, jó éjt, álmodjatok szépeket, ébredjetek holnap frissen, mosolyogva..nahát ez most nem rímel, na akkor nem húzom az időt!!
Viszlát!!
Bye!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat