Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Pénteki fennakadás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Pénteki fennakadás

Drága Naplóm! Kedves olvasók!
Egy olyan dologról számolnék be, ami nekem fontos, míg lehet, h. mást hidegen hagy. Mondhatnám, h. ez így van rendjén, hisz' az emberek különbözőek, de szerintem egyáltalán nem lenne baj, ha ebben a témában (és még pár más dologban is) egyezne az emberek véleménye.
Pénteken a suliban az egyik szünetben, vagyis a nagyszünetben, a 15 percesben, történt meg (szomorú) élményem.
De lássuk az előzményeket:
Elkezdődött az újabb tanév, így végre nem én és az osztályom a legkisebb a giminkben. Alattunk jár a 7.e, akik egyúttal olyan sokan vannak, h. nem fértek volna el a a számukra kijelölt teremben. Így a mi kis termünket kapták meg. Mi pedig költöztünk a kisebbe. Engem ez egyáltalán nem zavar. Sztem mindkét terem jó. De persze az extermünket már tavaly szépen belaktuk. Így szépen lassan fokozatosan próbálunk átköltözni. Pénteken, a 7.esek áthoztak egy plakátot, amin egy kutyus van, a Baba-Tablónkat, egy Horoszkópos s.k. plakátot, meg egy nagyon szép kutyás-cicás s.k. plakátot. Rátették pont az én padomra, de mivel ott nem maradhatott, letettük a földre.
A történések:
Én persze azt gondoltam, majd mindeki "tiszteletben tartja" és vigyáz arra, h. még véletlenül se lépjen rá, egyik papírra
se. A szünetben rájöttem, mekkorát tévedtem. Én a kis naiv, vagy mi a csuda. *keserűen kacagok*
Annak a 4 fiúnak aki az osztályomba jár, külön örömet jelentett,h. ha azon az árva kutyás óriásplakáton sétlgathatott, ugrándozhatott, bohóckodhatott és még kitudja mitcsinálhatott. Az egyik nagyokos (bocsánat, h. ezt a kifejezést kell használnom, de sztem. még mindig jobb mintha megnevezném, még akkor is ha mihez képest nem olyan
súlyos bűnt is követett el) még filccel "szépen" ki is dekorálta a kutya pofáját. Bevallom, akkor picit mosolyogtam is rajta, pont úgy ahogy a többiek is. Amúgy se volt a legjobb állapotban a kép, a sarkai már szakadoztak, meg ilyesmi. De Ő és társai még rá is tettek egy lapáttal. Direkt a széleit rugdosták, h. az tovább szakadjon. Aztán elő került a Baba-Tabló is, amit eddig még nem piszkáltak. De mostmár azt is. Igaz "csak" összetaposták, de ez szerintük biztos irtó jó móka. Ráadásul nem is Ők készítették fáradtságos munkával, hanem egy lány. (Aki egyébként a horoszkópos és kutyás-cicás képek készítésében is munkálkodott.) Tudom, h. ez semmi ahhoz képest, ami a világban folyik, de aki egy ilyet meg tud tenni, az ennél "csúnyábbra" is képes. Lehet, h. ezzel csak én vagyok így, mert engem így neveltek, de sztem nem kéne más holmiját semmibe venni és benne kárt okozni.
És ami engem, még mélyen és személyesen érintett, h. egy lány, (egyébként sztem egy aranyos, életvidám, a magyartanárunk szerint pedig egy vihogós lány) az én kisgyerekkori fényképemet taposta le. Mert igen a fiúk legalább nem a fényképeket, hanem csak a lap (amire a képek voltak ragasztva) szélein "ugrándoztak". De ez a lány, még oda is szólt nekem, valmi ilyesmit, h. "nézd Edit most letaposlak, vagy el vagy taposva" vagy nem is tudom mit mondott, amin ráadásul még páran röhögtek is. Engem ez úgy bántott. Én pont azon szoktam lenni, h. másokat ne sértsek meg akarva-akaratlanul, de Ő.. Ráadásul hittanos. Tudom, h. ez valakinek nem jelent semmit. De ma már ilyen a világ..!
Ezek után a fiúknak odaszóltam, h. fejezzék le, picit kikeltem magamból. De ezt sztem jogosan tettem. Sztem jogosan akadtam fenn, ezen a problémán. Sztem.
Egyébként tegnap volt ám a névnapom! Úgyhogy köszönök mindent azoknak, akik gondoltak rám! Sok puszit küldök Nekik!:)
Meg mindenki másnak is!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat