Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
áldozat, vég, sötétség, vidámság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
áldozat, vég, sötétség, vidámság

Sziasztok! :))

Hmm, újra itt vagyok! :D Hah, újra! Pedig mihez képest nem is írtam rég. Sőt! Egészen hamar jelentkezek most! Hisz' szinte egész nyáron egy sort se írtam! Csak néha napján.
Na, de szó ami szó, most végre van egy kis időm írni, még akkor is, ha erre az időre épp alvást terveztem. Ilynekor még nincs kedvem, még akkor se, ha tudom h. nem ártana. Nagy szükségem lenne, mert már néha annyira keveset alszok és ez miatt annyira fáradt leszek, h. azt 7végén semmiképp nem tudom bepótolni.. De mégis fenn maradok még egy ideig, a Médiumig, és annak végéig, mivel a Médium egy nagyon jó sorozat, mindig nézni szoktam, és nem maradnék le róla! Így kibírom még akkor is, ha ezáltal fél 12 felé kell is ágyba bújnom..Megéri az áldozat!:) Tehát Mindenkinek ajánlom a sorozatot, de ha nem akartok északába nyúlóan TV-t nézni, akkor feküdjetek csak le nyugodtan! Én maradok! :):D
A másik, abszolút kedvenc sorozatomnak(igazából a Médium nem kedvenc sorozatom, csak szimplán jó sorozat) tegnap vége lett. Örökre! Nem forgatnak új epizódokat. Legföljebb az ismétlésekben lelhetem örömöm.:) De azokban nagyon! :D Gondolom, már rájöttettek, h. nem a Jóbarátokról "beszélek", (pedig az a másik nagyon szeretett kedvenc sorim) hanem a Charmed-ről, azaz a Bűbájos Boszorkákról! Amit sajnálok is, meg nem is! Félre ne értsetek, tényleg szomi voltam/vagyok, h. vége lett, nincs tovább, de egyszer úgyis vége lett volna, ha így, ha úgy, és sztem a tegnapi befejező rész, igazán izgisre, irtó jóra, romantikusra, viccesre sikeredett! Nagyon tetszettek a befejező írások a boszorkányok tollából/szájából, sztem (és nem csak ez a rész, hanem az egész sorozat) szép gondolatokat osztottak meg velünk, amikből tanulni is lehet, csakúgy ahogy az egész sorozatból is persze! Tehát: Forever Charmed!!!!!!!!!!!!!!!
Most, h. így elkalandoztam a filmek világába, hadd említsek meg egy filmet amit legutoljára láttam, mégpedig a Légcsavart. Szintén csak ajánlani tudom, még akkor is ha kicsit komor, nyomasztó, sötét thriller. Egyébként nagyon jó a történet, szerintem a színészek is jól alakítottak, ebben az izgis, misztikus akciókrimiben.
Igaz ez után a film után közvetlenül, megnéztem a Tucatjával olcsóbb-at is, de azt már előtte is láttam 2x. Ugyancsak jó film, de persze más kategória. Hiszen ez egy vígjáték, tele sok poénnal! :D
A sok poénról jut eszembe, holnap is remélem sok nevetésben lesz részem, hiszen holnap lesz a Gólyaavató, amit többek között az én osztályom rendez, amin az ifjú elsősöket szívatjuk és amin azthiszem és remélem, garantált a jókedv, még akkor is ha jóidőben nem lesz részünk..:(:)
Tehát izgalmas napnak, vagyis inkább csak du.-nak nézek elébe, mivel a Gólyabál előtt még végig kell ülnöm 5 órát és végig kell tornáznom egy tesit. De azért már várom a holnapot! :))))
Mára ennyit, csók:
Dittus

ui.: a cím eléggé érdekesnek tűnhet, de így utólag nézve illik ezen bejegyzésre:)
ui2.: ma van az állatok világnapja! Ezt jegyezzétek meg!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat