Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Húsvéti nagytakarítás a javából

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Húsvéti nagytakarítás a javából

Kedves Naplóm!
Hát nem is tudom, h. most mennyit fogok írni, de mint mondtam már, megpróbálok sokat írni. :) Tényleg!
Nahát most h. közeleg a húsvét.. takarítani kell!! Sajnos, bár nincs hozzá nagy kedv, nekem muszáj!
Szerdán, miután vége lett annak a 4 órának, ami meg lett tartva 7-ből, hazajöttem, és szinte az egész napocskát végig lustiztam. Jó volt nagyon, jólesett nagyon! ;) Vagyis TV-t néztem, olvastam, neteztem. No meg persze ettem, de ez nem lényeg. Ja meg boltban is voltam!
Csütörtök.., hmm.., sokáig aludtam,aztán pedig, huh tényleg mit is csináltam!? Nem emlékszem. :S Rövid távú emlékezetem gyenge.. :) De tényleg nem t'om mit is csináltam. Az biztos h. olvastam, megnéztem a Jóbarátokat, és neteztem, de mintha lett volna más is.. Mind1. most nem ugrik be. Ez van!
Péntek, vagyis ma. Ma már nagyon húsvétra készül a Tarjányi család, az én családom. Vagyis délelőtt kint az udvaron dolgozgatunk ( jó sokat és iszonyú fárasztó), délután meg ablakpucolás és a szobám takarítása következik. De ezzel kb 2-2 és fél óra alatt végeztem. Azóta pedig itt csücsülök a gép előtt, zenét hallgatok, zenét és képeket töltök! Erről jut eszembe, annyi jó számom van! Persze nem akármilyenek, hanem olyanok amik az én ízlésemhez passzolnak.:) Na most okosabb lettél, igaz? ;))
De most megyek pancsizni, hajat mosni, aztán pedig Rejtélyek városa az RTL Klub-on <-- ez itt a reklám helye! :D De szó, mi szó tényleg nagyon jó sorozat! Ajánlom Mindenki kegyes figyelmébe! :)
Puszika!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat