Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Have A Nice Day!! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Have A Nice Day!! :)

Ciao!! :)
Tegnap délutánom már nagy izgalomba telt, mert a Nővéremet, Jucit vártuk haza Olaszországból, mert egy hetet ott töltött! Tehát este, sajnos a Megasztár közben ugyan, de hazajött! Vagyis kimentünk elé a gimihez, ami az utca sarkát jelenti nekünk, és azonnal faggatni kezdtük Őt. :) A hallottak alapján nyugodtan irigyelhetem, mivel olyanokat látott és érzett amit mi nem. ( Én még nem voltam Olaszban...:( )
Mindenesetre persze h. nem irigyelem, még egy kicsit se Őt! :P Na jóó, még is.. de csak egy picit! Többek között azért, mert a barátjával most ünnepelték az 1 éves fordulójukat, és ezért csomó ajándékot kapott!! De ezeket nem árulhatom el, mert nem kaptam reá engedélyt..:))
1ébként velem se történt semmi rossz a napokba, ezért az én helyzetem se rossz! Sőt! Most keltem föl, aludtam kb. 1 órát.. Jól van na, tudom nem nagy valmi, de már nagyon kívánta a szervezetem. Fáradt vagyok mostanában, de még mindig azért a kipihent felé állok jobban. Már ahogy..:)
A következő napokban nagy lesz felettem a nyomás... jajj, dehogy nem is!! :))
Na mind1, a lényeg h. Mindenkinek Legyen Szép Napja, Hete, Hónapja, Éve!! De egyelőre csak napja!! :) Aztán jöhet a többi..:) Puszika!! :x

--Have A Nice Day--



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat