Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
AL+ BUÉK +7oo nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
AL+ BUÉK +7oo nap

Csá+ó! :D

Már régóta kicsit "hanyagolom" mind a tevémet, mind alapból az egészt oldalt, de ne értsetek félre, a tevémet minden egyes nap meglátogatom azért! Csak úgy értettem ezt a "hanyagolást", h. rég hallattam a hangomat (hihetetlen!:)), és AL-om és kezdett veszni értékéből, a tényekből..szal, h. picit már régi volt, és úgy döntöttem írok újat, Mert olyan "írós" hangulatom volt épp!:D Ha tehetitek, nézzéték meg, sztem érdemes! Nem mondom, h. szuper lett, mert csak akkor lenne az, ha még írhatnék hozzá, min. ugyanennyit!XD Kevés ez a 3000 karakter..:D Alapjába véve csak magammal foglalkozok rajta, dehát az én AL-m, nem kezdhetek el mesélni mondjuk a kiskutyámról!:D
Közben észrevettem, h. ez az első begyejzésem ezévben, szal ezúton is kívánok Boldoj Új Évet!:))))
Új év, új félév! Sajnos, tömérdek bizonyítási lehetőség szakadt többek között rám is, azaz dolgozatok, felelések! Plusz a fuvolavizsga is! Ami ma volt! És elég érdekes volt! Na jó, szal, kicsit pirultam, de annyira nem izgat. Nem azért mert nemtörődöm vagyok, hanem mert nem csak én rontottam, hanem más is, és nem is csak ezt veszik figyelembe, hanem az egész féléves munkádat, és lássuk be, egészen tűrhetően teljesítettem!:D De azért igyekszek gyorsabb sebbeségre kapcsolni! Száguldás!!!!!!!!XDDD Tehát tényleg többet akarok gyakorolni, és igényesebb akarok lenni a tanulások kapcsán! Ezt tekinthetjük olyan újévi fogadalm félének is!:D De amúgy ilyenekben nem vagyok a legjobb...:(:)
De ezen változtatni is igyekszek! Nem fogadok meg olyat, és ígérek meg olyat, amit tudom, h. nem tudok betartani, teljesíteni! Mert nem akarok csalódni magamban.És másban sem!
És csak úgy mellesleg ma van a tevém 700 napos ünnepe!:DD Gratulálok Neki ezúton is!:) Pusszi Neki! És Nektek is! :¤



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat