Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
2006-03-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
2006-03-16

Hello!

Úristen!! Már nagyon-nagyon régen írtam ide! És ez azért, (valljátok be nyugodtan) kár! (:(
Persze most, azt se tudom miről is írjak! Mindenesetre csak h. tudjátok már 6. napja beteg v'ok! Az elejétől kezdve egészen mostanáig minden bajom volt, úgyhogy.. huh! De azért már sokkal jobb a közérzetem! És ez sok mindennek és mindenkinek köszönhetem! Csak példának a *Harry Potter*, a tesóim és a szüleim, az oszitársaimnak, akikkel csak MSN-ezek.. stb..:)
Nagyon fontos tudni mostanság hogy nézem a Megasztár 3-at, ami sokak szerint a legjobb mezőny a legjobb emberekkel! Sztem is!!! :))) Nagyon szeretem nézni!! Egy részről se maradnék/maradok le! A kedvenceim: Rúzsa Magdi!!! Szabó Eszti!!! Na jó és még Puskás Peti!!! Meg Kontor Tomi is!!! :D
Úgyhogy már várom a szombatot! Igaz akkor közel lesz már a hétfő, a suli.., de nem baj, mert volt egy hetem és még lesz pár nap h. pihizzek még! :) Úgyhogy nincs baj! (Még!)
1ébként ki szokta venni az IM-et? Én igen! Most nem reklámozom, csak kérdem kinek tetszik a mostani ajándék? Nekem nagyon! Édes! Bár kicsi, sztem jó ajándék! És 1ébként se a méret a lényeg! :D De először nem tetszett igazán. Aztán a hajamba tettem. És mostmár hajpánt a funkciója!!
:))) Az enyém narancs színű! :) A Tiéd?? Megírhatod ám, nyugodtan! Meg a Megasztáros véleményedet is! Várom a leveleket!! És sok puszika!
Minden jót! :) :)) :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat