Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
4 szép este

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
4 szép este

Ciao!
4 napomról szeretnék mesélni, vagyis az elmúlt 3 nap estéjeiről.
Az első nap, péntek. 7 óra felé, ahogy nálunk szokás, elkészítettük a vacsit, és miközben elfogyasztottuk, beszélgettünk. Mindig szoktunk beszélgetni, legalábbis általában, de most olyan témánk volt, amiről, tudomásom szerint együtt a család még nem beszélt. Az álmokról. Az álmainkről. Megtudtam, hogy pl. Apukámnak, hozzám hasonlóan van visszatérő álma, hogy Nővérem is, hozzám hasonlóan, néha érez fizikai "fájdalmakat". Pl. ha mész és közben elbotlasz, azt érezzük. De nem mindig. Ez változó. Ahogy az álmaink is. Meséltünk egymásnak róluk, és Anyukám néhányat meg is fejtett. :)
Hogy még szebb legyen az esténk, megnéztük együtt a Garfieldot. Ideje volt már, hisz' már a mozikban a 2. rész! Mi ritkán nézünk családostul filmeket, mert mindenkinek mindig más dolga van.. De olyan "kritikákat" kaptunk, melyek egyöntetűen azt hangoztatják, h. meg kell nézni a Garfieldot! És tényleg megéri! :)
Szombat, a 2 nap. Sokáig beszélgettem egy barátnőmmel MSN-n, így már eléggé elfáradtam, mert mostanában nem túl jól és sokat alszok. Miután elköszöntünk, bevonultam a fürdőszobiba, lefekvéshez készülődni. De, gondoltam, lemegyek még Apukámhoz, aki valamilyen kellemes zenét hallgatott. Pontosabban Eagles-t. És nem is csak hallgatott, hanem nézett is, koncert DVD-n. Maradtam. Pedig már 11 felé járt az idő. Az utolsó pár számot még én is láttam/hallottam, de Apa még azt mondta, nézzük meg az első számot is, mert az a Hotel California, az egyik legnagyobb slágerük. Szeretem azt a számot! Szeretem a Sasokat! Végül megnéztük az egész koncertet. Apukám 2x nézte meg egy nap, de ez nem is oly' nagy gond, hiszen nagyon jó zene! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! És ami még nagyon jólesett azon az estén, az amit Apukám mondott nekem; "Te vagy az én lányom!" Ezt most nem kommentálom.
Vasárnap reggel, hulla voltam, hiszen tegnap fél 1-ig néztük a DVD-t. De megérte! Este, Led Zeppelin és Yes koncertet néztünk. Persze nem végig, mert az úgy nagyon hozzú lett volna. De a Zeppelin DVD-n, sok számba belehallgattunk, és megnéztük egy elképesztő dobszólót! Hihetetlen, hogy valaki úgy tudjon dobolni, mint az a dobos, aki sajnos már nem él.
Aki ismeri a Zeppelin-t, az tudja, milyen kemény zenét játszanak. De Apukám szeret őket. Apukám nagy zenerajongó, főleg a rockot szereti. Az Ő ízlése hat az én ízlésemre is. Tehát én is szeretem a rockot, és én is nagy zenerajongó vagyok! Zene nélkül nem tudnék élni! :)
A Yes koncertje és zenéje más kategória. Több a dallam, a szöveg. Ahogy Apukám mondta a zenéjükre, legalábbis arra a koncertjükre; "Kegyetlenül elvont, szimfonikus rock." Hát igen, szimfónikus zenekarral játszottak. És bár a tagok nem mai gyerekek, nagyon jó és szép hangjuk van. Ez nem csak Apukám véleménye, hanem az enyém is.
Hétfő. A negyedik napocska. Este néztem Anyummal és Esztivel, a hugimmal a a Csillagjegyeket. Nagyon szeressük az ilyen misztikus és rejtélyes sorozatokat/filmeket. Családi vonás.:D
Utána egy olyan DVD-t néztünk, először 4-en, (Apa, Anya, Eszti, én) amin szép zene, (azt hiszem szintetizátor szólt) és hozzá szép képek, felvételek voltak. Olyan DVD, ami különösen kikapcsolódáshoz való. Háát, Eszti hamar megunta. De amíg maradt, rengeteget szórakáztunk és nevetttünk. Aztán elment Anyával és én maradtam, meg Apa. De Apa se nézte végig, néha bement a szobijába netezni. De tényleg nagyon "hatásos" volt a DVD, mert aludni nem igazán tudtam. Pedig negyed 11-kor már az ágyikómban voltam. Rengeteget elmélkedtem, gondolkodtam. Aludni meg nem bírtam. Mikor utoljára megnéztem az órát, 3/4 12 volt. De végülis nem baj. Mert miután elaludtam, jól aludtam. Korán keltem, fél 8 felé, letusoltam, meglocsoltam a virágaim, rendezgettem a szobim és most itt ülök a gép előtt. :)
Remélem Mindenkinek lesznek szép napjai, még ha úgy is gondoljuk ez lehetetlen. A szépre, a jóra kell törekednünk, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat! Azt is remélem, hogy nekem is lesznek még szép estéim, amit majd leírok ide is, a naplómba!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat