Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Az izgalmas Belga gp után...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Az izgalmas Belga gp után...

Belga Nagydíj, verseny:

1. Raikkonen Ferrari (B) 1h23:50.995
2. Fisichella Force India-Mercedes (B) + 0.939
3. Vettel Red Bull-Renault (B) + 3.875
4. Kubica BMW Sauber (B) + 9.966
5. Heidfeld BMW Sauber (B) + 11.276
6. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) + 32.763
7. Barrichello Brawn-Mercedes (B) + 35.461
8. Rosberg Williams-Toyota (B) + 36.208
9. Webber Red Bull-Renault (B) + 36.959
10. Glock Toyota (B) + 41.490
11. Sutil Force India-Mercedes (B) + 42.636
12. Buemi Toro Rosso-Ferrari (B) + 46.106
13. Nakajima Williams-Toyota (B) + 54.241
14. Badoer Ferrari (B) + 1:38.177

Leggyorsabb kör: Vettel, 1:47.263

Kiesők:
Alonso Renault (B) 27
Trulli Toyota (B) 22
Button Brawn-Mercedes (B) 1
Grosjean Renault (B) 1
Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1
Alguersuari Toro Rosso-Ferrari (B) 1


Sebastian Vettel

„Úgy gondolom, hogy boldogok lehetünk, mert több pontot szereztünk, mint a riválisaink. A világbajnokságtól függően nem volt a legjobb eredményünk. Az első körben, amikor láttam, hogy Nick (Heidfeld), majdnem kicsúszott, talán egy kicsit túl félénk lettem.”

„A biztonsági autós újra rajt után kezdtem felzárkózni. A második és a harmadik etapom is jó volt, jól vezetni az autót, én pedig nyomtam, ahogy csak tudtam.”

„Az előző versenyekhez képest ez egy elégtétel, főleg azután a sok kellemetlenség után, amin átmentünk. Szintén nagy fegyvertény, hogy ismételten be tudtunk fejezni egy versenyt.”

„Még mindig nyitott a világbajnokság. Nagyon őrült az idei. Amikor kisgyerek voltam mindig nagyon unalmas volt, mert lehetett tudni ki fog nyerni. Most azonban nincs erről szó olyan az idény mint egy hullámvasút. Itt a Force India is, ami nagyon erős, akik vetélytársaink lehetnek Monzában.”

„Szerencsére most sikerült hozni Jenson-ön, nem tudom mi történt vele, csak azt láttam, hogy ott van az autója az ötös kanyarban. Valószínűleg balesetet szenvedett. Valószínűleg így apránként kell csökkenteni a hátrányunkat. Szerintem ez volt a legtöbb, amit az időmérőn elért eredményből ki tudunk hozni.”


Robert Kubica (4. helyezés):
"Sikerült jó rajtot vennem, és az első kanyarban már másodikként fordultam. Kicsit váratlanul ért, hogy megláttam magam mellett Kimit az Eau Rouge-ban. Az ötödik kanyarhoz érve ő nagyon későn fékezett, és kicsúszott. Aztán pont előttem tért vissza a pályára, én meg inkább a biztonságra törekedtem, mivel rengeteg balesetet láttunk ott a hétvége során. Noha kicsit összeértünk, folytatni tudtam a versenyt. Időnként hiányzott még egy kis sebesség, de természetesen örülök, hogy újra a dobogóért harcolhattunk. Ez az eredmény sok pontot hozott a csapatnak, ami szintén örömteli. Úgy tűnik, elég versenyképesek vagyunk az alacsony leszorítóerőt igénylő pályákon, ami jó jel lehet Monza előtt. Azt viszont ki kell vizsgálnunk, hogy az autó miért volt versenyképesebb, és tűnt jobbnak a tegnapi kvalifikáción, mint ma a versenyen."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat