Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Hírek az éjjszakából

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Hírek az éjjszakából

Szingapúri Nagydíj, verseny:

1. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1h56:06.337
2. Glock Toyota (B) + 9.634
3. Alonso Renault (B) + 16.624
4. Vettel Red Bull-Renault (B) + 20.261
5. Button Brawn-Mercedes (B) + 30.015
6. Barrichello Brawn-Mercedes (B) + 31.858
7. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) + 36.157
8. Kubica BMW Sauber (B) + 55.054
9. Nakajima Williams-Toyota (B) + 56.054
10. Raikkonen Ferrari (B) + 58.892
11. Rosberg Williams-Toyota (B) + 59.777
12. Trulli Toyota (B) + 1:13.009
13. Fisichella Ferrari (B) + 1:19.890
14. Liuzzi Force India-Mercedes (B) + 1:33.502

Leggyorsabb kör: Alonso, 1:48.240

Kiesők:

Alguersuari Toro Rosso-Ferrari (B) 48
Buemi Toro Rosso-Ferrari (B) 48
Webber Red Bull-Renault (B) 46
Sutil Force India-Mercedes (B) 24
Heidfeld BMW Sauber (B) 20
Grosjean Renault (B) 4


Sebastian Vettel: Nagyon keményen nyomtam a versenyen is. Az én véleményem szerint nem voltam túl gyors a bokszban. Meg kell néznünk az elektronikát. Őszintén szólva úgy éreztem, hogy minden rendben. Ez nyílván rendkívül kellemetlen a számunkra, mert elveszítettük a biztos második helyünket a futamon.

S.V: Egyre nehezebbé válik a helyzet. A másik három Red Bull autó fékhibával küszködött, ami egy kicsit értetlen a számomra. Szóltak rádión, hogy figyeljek.

S.V: Nem volt egyszerű a dolgom. Mindig egy kicsit korábban, lágyabban kellett a fékpedálra lépnem, miközben vigyáznom kellett a pozíciómra. Nem volt könnyű, de boldogultam vele.

S.V: Ehhez még hozzájött az, hogy a jobb visszapillantom lerepült. Csak néztem… Majd a diffúzorom is megsérült az egyik kerékvetőre ráhajtva. Az áthajtásos büntetés pedig csak pont volt az „í”-re.

S.V: Jenson (Button) szerencsés volt, de egyben nagyon jó versenyt futott. Suzukában győzni akarok, és mindent megtenni azért, hogy csökkentsem a különbséget, amíg még lehet. Azt hiszem az a pálya is kedvező lehet a számunkra.


Robert Kubica: Mivel is kezdjem? Ez egy rendkívül kemény, és fárasztó verseny volt. Őszintén szólva életemben nem dolgoztam még meg ennyire egyetlen egy pontért, mint most Szingapúrban. Mindenesetre ez is pont, számít!

R.K: Nem sokkal a biztonsági autó pályára lépése után foghattam a fejem, mert előtte voltam kint üzemanyagért. Ennek köszönhetően veszítettem néhány pozíciót, aminek persze nem igazán örültem.

R.K: Az utolsó körökben Nakajima szépen megérkezett rám a Williams autójával. Védenem kellett a pozíciómat. Ez nem volt egyszerű, mert az abroncsaim sem voltak rendben. Bízom benne, hogy Suzuka nem lesz ilyen izzasztó, és jobb eredményt érhetünk el.

Nick Heidfeld Adrian Sutil igencsak felelőtlen manőverének köszönhetően búcsúzott a Szingapúri Nagydíjtól. A német "teljesen hülyének" nevezte honfitársát.

A Force India versenyzője szinte a verseny eleje óta csatázott Jamie Alguersuari-val, azonban sosem sikerült megelőzni. A német addig próbálkozott míg megpördült, majd mivel azonnal meg akart fordulni, eltalálta Heidfeld-et.

„Szerintem elég egyértelmű a TV felvételeket nézve. Még mindig úgy gondolom, hogy teljesen hülye volt Sutil. Úgy próbált visszajönni a pályára, hogy nem nézte meg jön-e valaki. Elmentem mellette az első szárnyammal, amikor nekem jött.” – kezdte kissé ingerülten Heidfeld.

„Érthetően azt gondoltam megáll. Láttam mennyire vagyok tőle, amikor viszont észrevettem, hogy mozog, próbáltam balra kitérni. Figyelnie kéne hova megy.”

Amikor megkérdezték, hogy a BMW tervez-e bármilyen lépést tenni az üggyel kapcsolatban, a következőt felelte:

„Talán keresünk neki egy agyat.”

A francia istálló hivatalosan is megerősítette, hogy Fernando Alonso az év végén elhagyja a csapatot.

Immáron 100%, hogy a kétszeres spanyol világbajnok jövőre nem lesz a Renault versenyzője.

Sokan úgy gondolják, hogy biztosan a Ferrari lesz az, ahol 2010-től versenyezni fog, méghozzá Kimi Räikkönen helyén.

Alonso ma Szingapúrban megszerzett harmadik helye után az istálló megerősítette, hogy Alonso valóban távozik.

„A Renault az ő családja marad, és hiányozni fog nekünk, de azért neki is hiányozni fogunk.” – mondta a Renault ideiglenes üzletvezetője, Jean-Francois Caubet a francia TF1 csatornának.



„Ez a dobogós helyezés nem változtat semmin! Meghoztam a döntést, amit hamarosan ismertetni fogok." – nyilatkozta Fernando Alonso.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat