Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Intelligens!Ezért szeretem!ϖ

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Intelligens!Ezért szeretem!ϖ

A BMW-Sauber lengyel versenyzője kissé értetlenül áll azelőtt, hogy Nelsinho Piquet mindenfajta büntetés nélkül megúszta a tavaly Szingapúrban történteket.

Nelsinho Piquet-et a Renault istálló nem sokkal az idei Magyar Nagydíj után bocsátotta el gyenge teljesítménye miatt.

A fiatal brazil ezt követően a Nemzetközi Automobil Szövetséghez (FIA) fordult, és kitálalt a tavaly Szingapúrban történt manipulációs ügyről. Az FIA jelenlegi elnöke, Max Mosley az információkért cserébe mentelmi jogot ajánlott Piquet-nek, amit persze ő azonnal el is fogadott.

Ennek értelmében semmilyen büntetés nem róható ki rá. Az ügyben érintett Flavio Briatore és Pat Symonds már nem volt ilyen szerencsés.

Briatore csapatfőnököt örökre, addig Symonds technikai főnököt öt esztendőre tiltották ki az FIA által felügyelt és irányított sorozatoktól.


Robert Kubica: Normális esetben, ha elmész a rendőrségre, és mondod, megöltél valakit, viszont tudsz olyat, aki három embert is el tett láb alól, akkor neked is börtönbe kell menned. Lehet, hogy nem büntetnek meg 100%-osan, de problémáid lesznek. Ahogy mondtam, ez bonyolult.

R.K: Bármi is legyen, nem vagyok a főnöke, vagy az apja, így aztán visszajöhet Nem probléma, mint versenyző. Ha nekem ezt mondanák, akkor azonnal kiszállnék az autóból a rajtrácson. Azt mondanám, hogy nem versenyzek, rosszul vagyok. Ő egy tapasztalt versenyző, sok futam van a háta mögött, és nagyon meglepett az, amit tett.

R.K: Persze kicsit érdeklődöbb voltam az FIA nyomozásának eredményeit illetően, mert a Renault is egy lehetőség a számomra. Akárcsak a Sauber.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat