Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Káosz időmérő!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Káosz időmérő!

A Japán GP időmérője egy kissé kaotikusra sikerült...Váltócsere,összetört autók és büntetések miatt igencsak átalakult a rajtrács...Egyenlőre ez a végleges sorrend szerintem:

1. S. Vettel Red Bull 658.5
2. J. Trulli Toyota 655.5
3. L. Hamilton McLaren 656.0
4. N. Heidfeld BMW 660.0
5. K. Räikkönen Ferrari 661.0
6. N. Rosberg Williams
684.5
7. R. Kubica BMW 686.0
8. A. Sutil* Force India F1
650.0
9. R. Barrichello* Brawn GP 660.5
10. J. Alguersuari Scuderia Toro Rosso 682.5
11. J. Button* Brawn GP
658.5
12. G. Fisichella Ferrari 661.5
13. H. Kovalainen** McLaren 675.0
14. S. Buemi* Scuderia Toro Rosso 665.4
15. K. Nakajima Williams 695.7
16. R. Grosjean Renault 691.8
17. F. Alonso* Renault 689.5
18. V. Liuzzi** Force India F1 682.5
19. T. Glock*** Toyota -
20. M. Webber RedBull -

De!
A szabályok értelmében időrendi sorrendben kell kiszabni a büntetéseket a vétkesekre, ami a rajtrácsot illeti, és ez jelen esetben egyelőre nem tisztázott, ezért az FIA holnap hozza nyilvánosságra a 2009-es Japán Nagydíj, immáron végleges rajtrácsát. Japán idő szerint vasárnap délelőtt várható a hivatalos rajtrács.
Tehát mivel így is hajnalban kell kelni hogy élőben nézhessem ezért majd a futam előtt megtudom amikor már mindenki a rajtrácson van...az a biztos;):D


Sebastian Vettel: Ez egy nagyon furcsa időmérő edzés volt, de a legfontosabb az, hogy az összes pilóta rendben van. Természetesen mindig a határokat feszegetjük, a maximumot akarjuk nyújtani, így előfordulhatnak balesetek.

S.V: Talán a 9-es kanyar jelent a legnagyobb kihívást e szempontból, mivel ott történt a legtöbb kicsúszás. Ha ott kicsúszol, már nem tudsz mit tenni, mivel nincs elég kifutási tér, nincs nagy bukótér, és hamar a gumifalba találhatod magad, ami veszélyes.

S.V: Ami Timo (Glock) balesetét illeti, a legveszélyesebb volt ma, de információink szerint ő is jól van. Ahogy néztem a felvételeket a kormánykerékkel lehetett valami probléma. Remélem, hogy holnap rajthoz tud majd állni.

S.V: Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen jó autóval vághattam neki ennek a hétvégének. Megnyertük a Q1-et, és a Q3-at is, gyorsak voltunk. Jó érzés újra az első rajtkockában lenni, Szingapúr óta ismét a régi erőnket képviseljük. Mint mondtam, örülök, hogy ismét a miénk az első rajtkocka.

S.V: Még három verseny van hátra, úgyhogy egyet tehetünk, versenyeket nyerünk, és reménykedünk. A legjobb pozícióban vagyok Suzukában, de hosszú, és kemény verseny vár ránk.

S.V: A legnagyobb kérdés a gumik lehetnek, valamint a koncentráció. Hihetetlen gyors kanyarok vannak itt. Egyre gyorsabb és gyorsabb akarok lenni!

Robert Kubica: Egyértelműen csalódott vagyok a történtek után. Ennél jóval jobb időmérő edzésben reménykedtem.

R.K: Egyszer sárga zászlóztak a pályán, máskor pedig piros zászló volt érvényben. A Q2-ben egy igazán jó kört nem tudtam futni, mert mindig félbe kellett hagynom. Nagyon remélem, hogy holnap a verseny már jobb lesz.







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat