Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Falatkák Brazíliából

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Falatkák Brazíliából

A Red Bull-Racing német versenyzője megfogadta, amíg el nem hódítja a 2009-es világbajnoki címet, nem borotválkozik, szakállat növeszt magának. Vettel csütörtökön már borostás arccal jelent meg Brazíliában.


A lengyel pilóta többek között azt is elmondta a riportereknek, hogy nem egy esztendőre írt alá a francia istállóhoz.

Nem is oly rég biztossá vált, hogy Robert Kubica a következő szezont már a Renault istállónál fogja megkezdeni.

Kubica szívesen maradt volna a BMW-Sauber-nél, de mivel a német autógyártó az év végén kiszáll, és mindenféleképpen gyári csapatnál akarja folytatni, a Renault-t választotta.

Robert Kubica: Nagyon boldog vagyok, hogy jövőre része lehetek a Renault csapatnak, és már várom az új kihívásokat. Azt hiszem ez egy nagy kihívás lesz a számomra, mert sok dolog történt a Renault-val az elmúlt néhány hónapban, de úgy gondolom, hogy jó munkát végezhetünk a következő évben, és a jövőben is.

Mi állt a döntés hátterében?

R.K: Az egyik legfontosabb az volt, hogy a Renault néhány évvel ezelőtt két világbajnoki címet is nyert, és tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy nyerjenek, valamint nagyon kedvelem a mentalitásukat. Ez az, amit kerestem. Nagyon boldog vagyok.

R.K: A Renault nehéz hónapokon van túl. Tehát voltak nyugtalan pillanatok a számomra a jövőt illetően, de úgy döntöttek, maradnak, és hiszem, hogy újra a csúcson lehetnek.

Egyelőre nem tisztázott az, hogy ki lesz Robert csapattársa. Az esélyesek között szerepel Romain Grosjean, Heikki Kovalainen és Timo Glock is.

R.K: Azt hiszem van néhány név, akik iránt érdeklődik a Renault a következő évet illetően. Nem kísérlem meg befolyásolni azt, hogy ki lesz jövőre a csapattársam. Hogy őszinte legyek, mindenkivel szívesen versenyeznék együtt, akinek a nevét hallottam.

R.K: Azt hiszem ezek a versenyzők képesek jó munkát végezni. Vannak személyes kapcsolataim a versenyzőkkel, de mint már mondtam, semmilyen hatással nem leszek a döntésre.

Kubica a végén megerősítette, hogy a hírekkel ellentétben nem egyéves szerződést írt alá a Renault-val.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat