Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Ne add fel!♥

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Ne add fel!♥

A Red Bull-Racing német versenyzőjének elmondása szerint az utolsó lélegzetig, percig harcolni, küzdeni fog a világbajnoki címért.

Sebastian Vettel nem is oly rég a világbajnokság egyik legnagyobb favoritja volt.

Néhány rosszul sikerült futam, és motorprobléma után ez már közel sem így van.

Sokan úgy gondolják, hogy házon belül fog eldőlni az idei világbajnoki cím sorsa.

A Brawn GP párosa (Jenson Button, Rubens Barrichello) egyértelműen a legesélyesebb.

Vettel pillanatnyilag 26 pont hátránnyal az éllovas Button-hoz képest a harmadik helyen áll a tabellán.

Míg a Brawn az elmúlt hétvégén Olaszországban kettősgyőzelmet aratott, addig a „bikák” Sebastian-nak, és Lewis Hamilton utolsó pillanatokban történt kiesésének köszönhetően egy pontot hozhattak el Monzából.

Sebastian Vettel: Természetesen nem vagyok boldog a monzai eredmény láttán. Igaz, tudtuk, hogy ez a pálya nem éppen fekszik az autónknak. Tavaly fantasztikus volt, amikor a Toro Rosso színeiben megnyertem a versenyt. Idén sajnos nem volt eső, ami biztosan segített volna nekünk. Végeredményben a végén szerencsénk volt, és szereztünk egy pontot. Mivel a Brawn autói az élen végeztek, ez egy igazán nehéz hétvége volt a számunkra.

S.V: Nem mondanám azt, hogy Monzában a motor miatt szerepeltünk úgy, ahogy. De azt hiszem nem mondok el senkinek nagy titkot azzal, hogy a Mercedes-Benz nagyon erős fő erőforrással rendelkezik. De van egy tisztességes partnerünk a Renault személyében.

S.V: Minden tőlük telhetőt megtesznek, és nagyon keményen dolgoznak, ezért nem hiszem, hogy Monzát a motorproblémák miatt vesztettük el. Mindenesetre úgy tűnik, hogy jelen pillanatban a Mercedes áll az élen a motorok tekintetében.

S.V: Várjuk Szingapúrt, ahol egyértelműen a győzelem lesz a cél, és ez értendő a hátralévő össszes futamra is. Nem tehetünk mást, minthogy győzünk, és reménykedünk. A maximumot kell kihozni az adandó lehetőségekből. Nem vagyok könnyű helyzetben, 26 pont a lemaradásom Jenson Button-nal szemben. De nem adom fel, mindenhol támadni fogok, és csak a győzelem fog a szemem előtt lebegni.

S.V: Remélem én nyerem meg a címet. Az utolsó lélegzetig, és percig harcolni fogok. Jó esélyekkel vágunk neki az utolsó négy futamnak. Mindenesetre nem lenne meglepő, ha Rubens Barrichello lenne a bajnok. Ő egyre erősebb, de már elég idős. Nagyon különleges lenne a számára. Egyikünk sem volt még világbajnok. Majd meglátjuk.

S.V: Nem mondanám azt, hogy Monzában a motor miatt szerepeltünk úgy, ahogy. De azt hiszem nem mondok el senkinek nagy titkoz azzal, hogy a Mercedes-Benz nagyon erős fő erőforrással rendelkezik. De van egy tisztességes partnerünk a Renault személyében.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat