Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Végre ujjra gép előtt...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Végre ujjra gép előtt...

Kis eltiltást kapott a rossz kislány de ezt is kijátszottam így ujjra ittvok=)
A nap híre 1értelműen:
A Ferrari hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint Olaszországban Giancarlo Fisichella foglalhat helyet az F60-as versenygépben. A feltételezések szerint a megállapodás nemcsak az idei évre szól, Fisico jövőre a Scuderia hivatalos tesztpilótája lesz.

A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya az elmúlt 24 óra tárgyalásait követően úgy döntött, hogy elengedi a versenyzőjét, így az indiai brigád színeiben Vitantonio Liuzzi léphet pályára Adrian Sutil mellett az évad további megmérettetésein.

"A választásunk azért esett Fisichellára, mert úgy gondoljuk, hogy hasznos tagja lesz a csapatunknak az évad további részében. Giancarlo a pályafutása során bebizonyította, hogy gyors és versenyképes. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olasz versenyző foglalhat helyet a Ferrariban a hazai versenyünkön. Szeretnénk köszönetet mondani Luca Badoernek is, aki remek csapatjátékos volt. Sajnos a két verseny alatt nem tudta megmutatni, hogy mit tud. Ilyen körülmények mellett mindenkinek nehézségei lettek volna." - jelentette ki a Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domanicali.

Korábban felreppent a hír, hogy Mallya hajlandó elengedni Fisichellát, amennyiben a Ferrari eltekint a tavalyi évről fennmaradt motorszámlák kiegyenlítésétől. Az indiai üzletember ezt nem akarta megerősíteni. "A megegyezés Fisichella és a sport érdekében történt, és garantálja Giacarlo hosszú távú jövőjét is."

"Giancarlo és a menedzsere tegnap felkeresett a Ferrari ajánlata kapcsán. Minden olasz versenyző álma, hogy a Ferrari színeiben álljon rajthoz a Formula-1-ben, és Giancarlo sem kivétel. Senkinek sem szabad ezt megakadályoznia."

"Szeretnék köszönetet mondani Giancarlónak az elmúlt másfél év munkájáért, és hogy megszerezte az első pontjainkat. Fontos tagja volt a csapatunknak és szeretnék neki minden jót kívánni." - tette hozzá Mallya, aki nem hiszi, hogy a csapat gyengélkedni fog a folytatásban.

Fisichella boldog, hogy valóra válhat az álma. "Köszönettel tartozom Vijay Mallyának, aki lehetőséget biztosított arra, hogy a Ferrari színeiben versenyezzek. Mindig is erről álmodtam. Bízom benne, hogy sikerült hozzájárulnom ahhoz, hogy a Force India megvalósíthassa a terveit."



Gyerünk Fisico ! Mutasd meg !



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat