Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Alónak micsoda humora van!=)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Alónak micsoda humora van!=)

Adrian Sutil és Jarno Trulli továbbra sem értenek egyet abban, hogy kinek a felelőssége volt a Brazil Nagydíj első körében történt baleset. Az FIA csütörtöki sajtórendezvényén a versenyzők ismét összeszólalkoztak.

Sutil álláspontja szerint elegendő helyet hagyott Trullinak arra, hogy megelőzze, és azért ütköztek arra, mert a Toyota a rázókőre ment. Az olasz pilóta azonban úgy véli, hogy Sutil szorította le.

Adrian és Jarno, sikerült azóta tisztázni a balesetet?

Jarno Trulli: "Holnap ezt meg kell vitatni a versenyzői megbeszélésen és a GPDA ülésén. Nagy csalódás volt, hogy az első körben véget ért a verseny. Szerintem minden okom megvolt arra, hogy dühös legyek. Bizonyítékom van arra, hogy ott voltam mellette, de majd a találkán beszélünk erről."

Adrian Sutil: "Nincs miről beszélni. Ez egy egyértelmű eset volt. Számomra még nagyobb csalódás az egész, mert én csak vezettem, és ő (Jarno) vesztette el az uralmát az autója felett, és ütközött nekem. Ez nem az én problémám volt, hanem az övé. Nem tudom, hogy miért szállt el az agya."

Jarno Trulli: "Ha szeretnéd, mutatok néhány képet. Nem tudom, hogy vak vagy, vagy sem, de pontosan látszik rajtuk, hogy a szárnyam a tied mellett van."

Adrian Sutil: "Igen, és te a rázókövön kívül akartál megelőzni. Nem volt semmi probléma."

Jarno Trulli: "Úgy véled, hogy nem húztad oda az autódat."

Adrian Sutil: "Te nem vetted el a lábad a gázról. Ugyanez volt Barcelonában is, amikor elvesztetted az uralmad az autó felett és nekimentél egy Force Indiának. Néha szükség van erre."

Jarno Trulli: "Elvesztettem az uralmamat."

Adrian Sutil: "Tisztelni kell az autó határait. Ha nincs más lehetőség, vissza kell venni. Ilyen az autósport. Nem tudom mennyi időre van szükséged, hogy megtanuld."

Jarno Trulli: "Barcelonában megpördültem, és ő nekem jött, mert hozzáért a rázókőhöz. Levágta a sikánt, és nem fékezett, tehát.... Mindegy, jobb ha elhiszem."

Fernando Alonso (Räikkönenhez): "Menjünk el?"

Adrian Sutil: "Nem, nem. Nézd csak meg a barcelonai versenyt. Nem én mentem neked, ha te jöttél nekem. Nem tudom mi a problémád, talán a szemeddel van baj."

Jarno Trulli: "Nem mondok erre semmit."

Adrian Sutil: "Nem értem, elnézést."

Az eset után vitatkoztatok. Mi hangzott el?

Jarno Trulli: "Nagyon dühös voltam, és azt kérdeztem tőle, hogy nem láttál? Mellette voltam, ő pedig a külső ívre szorított, a rázókőre."

Adrian Sutil: "Nem probléma a rázókövön menni. Mi is a problémád?"

Jarno Trulli: "Rendben, nem probléma, amíg ismerjük a szabályokat."

Adrian Sutil: "Én ismerem a szabályokat."

Jarno Trulli: "Fantasztikus."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat