Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Röfi naplója


Rettentő Zoknisfiók [275271 AL], gazdája Röfi
Okosan szerződj Kubicám♥!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/275271
Okosan szerződj Kubicám♥!


Robert Kubica jelenleg csapatot keres - márkatársához, Nick Heidfeldhez hasonlóan -, hiszen a BMW év végén kivonul a Forma-1-ből, és egyelőre nem lehet tudni, hogy vajon a BMW Sauber milyen formában üzemel tovább, ha egyáltalán üzemel majd.


A lengyel versenyzőnek persze nem kell aggódnia, hiszen remek képességei vannak, és biztosra vehető, hogy valamelyik alakult leszerződteti 2010-re.

"Egyelőre semmi konkrétum nincs azzal kapcsolatban, hogy hol folytatom. Azonban nagyon remélem, hogy hamarosan megszületik a végleges döntés"- nyilatkozta Kubica, akit a Motorsport-Total.com idézett.

Az nyílt titok, hogy a Renault az egyik legfőbb lehetőség Robert Kubica számára, ám jövő hétfőig a francia márka F1-es csapata is meglehetősen bizonytalan helyzetben van, hiszen a tavalyi Szingapúri Nagydíj kapcsán manipulációs vád érte őket.

"A Renault a lehetőségeim közt szerepel"- ismerte el a lengyel. "Most azonban meg kell várnunk, hogy a világtanács hogyan dönt 21-én. Persze nem a Renault az egyetlen opció számomra, más lehetőségek is vannak."

Kubica 2005-ben a World Series by Renault bajnokaként tesztelhette a Renault Forma-1-es autóját, ám akkor Flavio Briatore nem csapott le a tehetségre, aki végül a BMW Sauberhez került.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat