Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
tavaszi szünet 1

na háj. kicsit eltűntem. újabb izgi hét volt... nagyjából arról szólt h folyamatosan beégettük magunkat tracy előtt. mondjuk az első talizás tracyvel se volt semmi xD
a következő volt a szitu; reggel felkeltünk vivvel (nálunk aludt) és bár nem számítottunk rá h tracyt ott találjuk kora reggel.. méghozzá egy igen izgalmas összkép tárult elénk amint tracy terpeszülésben ül a kanapén sörrel a kezében, alszik, feje hátra hajtva, szeme fenn akadva, szája tátva. és egy ismeretlen csávó feje az ölében aki szintén alszik.XDDD na tracy ebből nem jössz ki xD szóval hamár ilyen meghitt pózban találtuk tracyéket bemutattam vivnek az alvó tracyt (aki még pár hete nem volt meleg) xD. szartunk a röhögéstől amire tracyék felébredtek. bemutatkozott nekünk az ölbenfekvős faszi, mike, aki mellesleg debra barátja. (debra = tracy huga). vicces volt. tracyék elkezdett magyarázkodni. de utána vágták h ezt nem lehet kimagyarázni szóval inkább tracy ránk hagyta h nekünk legyen igazunk és rácsapott mike seggére és megköszönte az éjszakát. ááá olyan viccesek voltak mike-kal.
mondták h elvileg hotelben kellett volna aludniuk (hát igen ezesteben megkíméltek volna a reggeli összképüktől) csak hát apa áthívta őket sörözni éjjel és itt ragadtak. de legalább már viccesen kezdődött a reggel.
megtudtuk h jön michelle és debra is hétfőn :D tracy meg mike tökre várták már a csajaikat. szegény tracy mondta h milyen tök rég látta már michelle-t és h most tök jó lesz pihizni. amúgy sincs mostanában toppon michelle. sokszor rossz kedve van meg elege van mindenből.
debra is vicces.xD őt is szeretjük. mondjuk csak eccer taliztam vele, vele jöttem haza texasból.

tracyék mikor épp nem velünk voltak vidéken voltak. voltak hollókőn ami nagyon teccett nekik meg pécsen meg nyugatra. legközelebb keletre akarnak menni amiben én is benne vok... úgy debrecen meg miskolc felé.. meg az alföldre. szóval mindenfelé. teljesen be van indulva tracy h meg akarja ismerni a magyar vidéket mivel ő is vidéki csak hát amerikában.

a vicces még az volt miko nagyim átjött aki arról híres h nem zavartatja magát ha az akivel épp dumál nem beszél magyarul. sőt, nagyim stratégiája h egyre hangosabban beszél, mer meg van győződve h úgy megérti a külföldi. xD
szegény tracyt ott hagytuk nagyinak egy pár órára míg el kellett intéznünk pár dolgot. ráadásul áthívta nagyi ilonka néni haverunkat aki a nyugdíjasklub legmenőbb tagja és állandóan szerelmes lesz minden fasszal rendelkezőbe. teeeeee tracy bazmeg úgy le lett fárasztva. mikor visszajöttünk ilonka néni áradozott tracyről h tracy így meg tracy úgy, meg h végighallgattatták tracyvel a nyugdíjas klub-beli slágereket és h utána mijen jót beszélgettek tracyvel... pffff. ilonka néni ezek után megkérdezte tőlem h tracy románia melyik területéről jött. de még felvetette ijen roppant elgondolkodó fejjel hogy az sem kizárt h szerb. xD
tracy nyugdíjas zenével megrontva, mínuszra lefárasztva elment lefeküdni. de azé röhögött h vicces volt az a pár óra.
nagyi felajánlotta tracynek (természetesen üvöltözős magyarul), h játszhatna a nyugdíjaspartykon. ilonka néni már rögtön bele is élte magát és nagyban hangoztatta h a duplakávét, márió a hegedűs, bunyós pityu nótákat ki ne hagyja tracy.
hú bazmeg szegény tracy mijen kínzást élhetett át.
sokat voltak itt a haverok, tracyék csak aludni mentek a hotelbe.
eljött a nap mikor michelle meg debra megjöttek. tracy kérdezte h nincs e kedvem kimenni velük a reptérre, úgyis jeep-pel megyünk szal van hely.. addig is tudunk dumálni.
mondtam persze h mek.
debra mint mindig most is mosolygós volt (nemtom a byrd család az genetikailag mosolygós)
michelle viszont télleg szarul nézett ki... de mikor jött ki a bőröndökkel debrával azt se tudta mit csináljon tracyvel annyira örült neki. tracy se volt semmi. kb olyan reakcióik voltak mint akik 20 éve nem látták egymást. miután lezavarták a hosszas üdvözlést végre elindultunk.
tracy mondta h michelle-lel hotelben fognak aludni mer h nem akarnak zavarni meg michelle-lel akar lenni. itt kicsit szar kedvem lett mer tökre szeretem ha tracyék nálunk alszanak mer fenn vunk tök sokáig és vmikor hajnalban meg kidőlünk. délután meg felébredünk és kezdődik a nap. na és ezzel h nem nálunk fognak aludni úgy tűnt h baszhatom az egészet :S
mikor hazaértünk domi tök ki volt akadva h tracyék nem nálunk alszanak xD bazmeg annyira drámai az életünk. xP
de senkit se érdekelte domi véleménye. romi meg mel átjöttek és tracyékkel néztünk valami elbaszott szar filmet. FRANCIA HORROR-t. a francia filmek világhírű(!) szarok. de komolyan, mindenki tudja h a franciák nem tudnak filmet csinálni. az a címe h Mélyen az erdőben. bazmeg ha megnézed, mazohista vagy.
azt hittük megbasszuk magunkat annyira unalmas volt. 1 kezemen meg tudom számolni hány mondat volt benne, kb 2és fél órás film. és az a pár mondat is roppant izgalmas volt. de tracyvel még szar filmet is vicces nézni mer hozzám hasonlóan ő is szereti kommentálni a történteket, sőt rászinkronizál vmi faszságot, narrátorkodik és ettől vicces lesz.

ááá téélleg párnacsata szombaton, baszki kihagytam. szal szombaton még ott is voltunk tracyékkel deákon xD QRVAJÓVOLT QRVAJÓVOLT QRVAJÓVOLT!! ááááá
kim bazmeg hozott vmi sózsákot, olyat amivel ha pont jól eltalál ako az nagyot üt, romi szereti az extrémséget szal hozott egy székpárnát ami durván 1 centi vastag szal képzelheted mennyire vadul tolhatta a csatában. volt 1 csak akit 5 percig ütött és a csaj nem vette észre.
nekem rózsaszín szív alakú párnám volt, aminek két keze volt. megint képzeld el mijen szekszi voltam. tracynek is szekszi szivecskés párnája volt, mosolygó fejekkel rajta, babarózsaszín. xD nagyon vadul néztünk ki.
michelle is beszállt de őt nem nagyon láttam mer ide-oda keveredtünk. nagyon sokan voltak. de én meg tracy meg romi együtt maradtunk. mi amúgy is kivillantunk a rózsaszín párnáinkkal.
az a jó bp-n h senki nem beszél magyarul. bazmeg annyira ijesztő h a belvárosban nincsenek magyarok!!

huh meg csomó csomó dolgot csináltunk még amikre nem érzem az erőt h le tudjam írni.
tracy órákat bioszozott vivvel, mivel viv kéttannyelvűs és ő is angolul tanulja a bioszt mint én. és kurvanehéz biokémiát, DNS-kódolást meg ijeneket. mivel tracy olyan kurvaokos így órákig hallgathattam a biokémia rejtélyeit amik még most is homályosak, de viv megértette, az a lényeg. ha tudnám az előző anyagokat ako tuti érteném. de azt majd pár év múlva tanulom.xP

na most ezt itt befejezem mer rájöttem h nincs kedvem írni.
majd még írok h miket csináltunk de majd köv bejegyzésbe.. vmikor...







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat