Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
a hétvége :P

kemény volt a péntek meg a szombat. este találkoztam néhány sulis haverral és megbeszéltük h be kéne ülni vhova. romi felvetette h mennyünk a batthyány térre, ahol múltkor voltunk. de mikor csak szóba jött már akkor tudtam h ez egy elbaszott ötlet.
szal 4en voltunk, romi, petra, réka meg én. nekem mint mindig most is minden bajom volt a hellyel mikor beléptünk az ajtón. eccerűen fullasztó volt, semmi levegő, cigifüst, zsúfoltság és az egész hely egy ablak nélküli lyuk és ahhoz h eljuss a biliárd asztalig meg a csocsóig (a lényegig!) át kell küzdened magad a tömegen, közben 800szor átesel a földre pakolt cuccokon vagy felrúgsz egy sörösüveget.
szal ezek után olyan hirtelen bezártság-érzet fogott el és mivel a határozott fellépés vitt eddig is előre az életben most is az én akaratom érvényesült ,úgyh 10 perc után már kint is voltunk.
a másik meg hogy ott voltak sügérék (mindig ott vannak!!!! nincs olyan hétvége amit nem ott innának el) .. nagyon utáljuk őket, mer igazi érzéstelen tahók. sügér egy 20 éves keményrokker gyerek, aki azt hiszi h igazi rokker közben semmit se tud a rocknrollról. petrával járt fél évig, és petra szemébe mondta h folyamatosan megcsalta miközben jártak. és ezen el kezdett röhögni. nem részletezem h hogy bántunk el vele h ráébredjen h mekkora egy seggfej.
szóval 4en megálltunk az utcasarkon tanácstalanul, végig hívogattunk pár havert h mondjanak vmi jó helyet.. sügérék után szar kedvünk lett. illetve petrának lett szar kedve, de rám nagyon gyorsan áttapadnak a hangulatok. miközben réka telefonon tudakolta meg h hol van jó hely ott a batthyány-n, addig azon gondolkoztam h most vajon mennyek e a házibuliba amire ugy nagyban meg voltam hívva. azé még is csak rita 18. szülinapjáról szóló házibuli, nem kéne kihagyni. de ezzel szemben meg romiékkal is akartam lenni. az lett volna jó h együtt megyünk abba a buliba de petráék nem akartak jönni.
vettünk egy éjjelnappali boltban sört, amit meg kellett innunk mer egyébként nem engedtek be a metróra..mer ugye fel volt bontva a sör és az őrök szóltak miatta. gyorsan lehúztuk a sört, bár korántsem volt olyan hangulatos a csövesek mellett inni egy aluljáróban, mint egy bárban, ahol terveztük h megisszuk a sört.
hát oké, fel a metróra. egyszerűen élmény hétvégén éjjel a metrón utazni. mindenki részeg mint állat a vagonon és felszabadultan énekel, hopp maga mellé okád (ha szerencséd van nem rád).
leszálltunk az örsön, aminek a színvonalán még hiperszuperul felújított metróvégállomás sem tudott sokat dobni. az aluljáróban koszos, csöves emberek ülnek sorba és majdhogynem egy szaros pelenkával megegyező cuccokat árulnak. igen, amiket eladnak azok dzsuvásak de nem ecccerűen.
az örstől 2 megállóra volt az a bizonyos pub. nem voltunk még soha arra felé, de mivel a busz szinte a pub bejáratánal rakott ki minket így nem volt nehéz észrevenni. bementünk, és egész jó volt a hely. kicsit western. söröztünk, petra tequilázott. tök jó h ők már elmúltak 18-ak így simán kiadták a piát nekünk. rékával spanyolul beszélgettünk.
koccintottunk az 1-és 2 forintosokra amik éjféltől kezdve már csak a történelem részévé váltak. R.I.P.
aztán éjfél körül mikor kinn ültünk az örsön, felhívtam ritát h mek a buliba. tök álmos voltam, ráaadásul tudtam h kb senkit se fogok ismerni a rita haverjai közül de annál jobb. úgyis tök szeretek ismerkedni. csak ahhoz azé kéne erő de nekem nem volt sok.
odaértem, a blaha lujza tér izgalmas gettónegyedén végigsétálás közben sikerült felébrednem, de csakis azért mert az figyeltem h vajon melyik sötét kis utcából ugrik ki valaki és megkésel.
de nem ugrott ki senki, és nem is késeltek meg.
rita azt se tudta h ölelgessen, sőt mindenki tökre örült nekem ami nagyon jól esett. kicsit dobtam a fiúlétszámon mer a csajok túlerőben voltak. ... folyt. köv. ide folytatom majd..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat