Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Novellafojjtatás (direkt "JJ"!!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Novellafojjtatás (direkt "JJ"!!)

Hát sziasztok.
Úgy érzem, itt az ideje, h folytassam a már megkezdett és nagy sikerű novellácskámat!! ^_________^

Episode 2.: Nondasen és a penge
-A fehér haj nem túl feltűnő? -suttogta az egyik árny a fa tövében.
-Hagyjál már, majd mindjárt befestem. De előbb add ide a köpenyem.
A ruha suhogása pillanatokon belül abbamaradt, aztán a bokrok kezdtek mozogni. Hamarosan két nő lépett elő: az egyikük hosszú, fehér haja a testéből szinte semmit sem takaró ruhára omlott. Fekete bőre szöges ellentétben állt a mellette álló vöröses hajával és lángszín testével. A sötételf fojtott hangon megszólalt, mikor társa lehúzta a válláról a köpenyt.
-Mi a fenét művelsz?
-Csak megnézem, rendben van-e a fegyverzeted. Nem értelek, miért vagy ilyen ideges? Hiszen tucatmunka lesz...
-De nem felszíniek ellen.
-Ugyan már, Ellaislyn, ezek is csak halandók!
A darkelf felsóhajtott. Tényleg, miért ilyen feszült? Rissenyr-nek igaza van. Ezekkel is elbánik, mint a mélyben tette az Urad'Hhen klán ellenségeivel. Ráadásul a felszíniek még ostobábbak is. Nem érzik a veszélyt, csak amikor már a torkukban a tőr. A Nokhar'Soveryn Athes ma nem marad éhesen. A haja meg nem kelthet túl nagy feltűnést, mert már halványzölden csillogott. A fehérhajú sötételfek ugyanis csak az Urad'Hhen dinasztiában maradtak meg - az összes többi családnak már halvány színekben pompázott a sörénye.
-Akkor mondj el mindent még egyszer.
A vörösbőrű a társa elé állt.
-Fűzmetsző Nondasen, a felszíniek egyik legfőbb vezére. Az ő kezében összpontosul az erdeielfek irányítása. Nem nagy nőfaló, de azért szereti a náluk "gyengébbiknek" titulált nemet. Nyert ügyed lesz nála, hiszen a felszíniek nem szoktak még hozzá, hogy egy forró pásztorórán is utolérheti őket a végzetük. Ja, és mellesleg nagyon szereti az egzotikumot. Tehát... mivel a felszínen szokatlan a fekete bőr, garantált a sikered.
-Igen... a kis zöldség. Ha tényleg olyan, mint amilyennek a képen tűnt, akkor előbb elszórakozom vele egy kicsit. -Széles mosoly tűnt fel az Urad'Hhen hercegnő szája szélén, és a társára kacsintott. -Azt hiszem, élvezni fogom a munkámat.
Rissenyr felnevetett, és az orgyilkosra terítette a köpenyt. Nem is látszott, hogy a mágikus erejű hosszú tőr a belsejében rejlik.
-Jó vadászatot, úrnőm! Kharyss áldása legyen tetteiden!
A hercegnő bólintott és eltűnt a fák között.
----------------------------------
Nondasen a fa egyik vastagabb ágán állt, és a messzeséget kémlelte. Oreth azt mondta, hogy az alsó-proximati kapcsolata hamarosan megérkezik, az erdei érzékeny szeme viszont semmi mozgást nem vett észre. Aztán hamarosan csillogó fények jelentek meg a kis tisztás közepén, és egy sötételf nő lépett a fűre. Ő azonnal észrevette a férfit, és odasétált hozzá. Nondasen leugrott a faágról, hogy üdvözölje a kémet. Nem tudta volna megmondani, miért, de furcsa előérzete volt.
-Már azt hittem, nem is jössz -kezdte, mire a nő megvonta a vállát.
-Feltartottak. Kénytelen voltam kerülőutat keresni.
-Mindegy. A lényeg, hogy megérkeztél. Milyen hírekkel szolgálhatsz?
-Hírekkel? Nos... -Ellaislyn kissé zavarba jött. Mit mondjon most?
-Oreth azt mondta, te majd elmondod, mi folyik Oveshquain-ban.
-Áh, igen. A Gyilkos Skorpió városa. -"Milyen szerencse, hogy tényleg voltam ott!" -A legfőbb család veszélyben van. A segítségeteket kérik. A nagyasszonyanya szerint az utolsó reménye a városnak a felszíniek beavatkozása.
-Értem... Azt hiszem, ezt el kell mondanunk Alwynéknak is.
-Persze, persze... de nem pihenhetnénk egy kicsit, mielőtt elindulunk? Fárasztó volt a menekülésem.
-Öhh... miért ne?... -motyogta Nondasen zavartan, ahogy a nő lehúzta a fa tövébe.
-Olyan jó érzés végre biztonságban tudni magam... -bújt hozzá a hercegnő. -Alig vártam, hogy végre ideérjek, mert itt semmi rossz nem történhet velem. Hiszen ha bármi veszély közeleg, megvédesz, nem?
-Pe-persze... -dadogta az erdeielf. Oreth mondta, hogy kissé flúgos a hírnök, de hogy egy darkelf nő védelmet kérjen egy felszíni férfitól?? Ez már kicsit soknak tűnt. Bár... lehet, hogy csak kimerült, és azért akar előbb pihenni egy kicsit.
Ellaislyn viszont nem pihent sokat. Ujjai újra meg újra végigsiklottak a férfin, aki egyre kevésbé értette az eseményeket. Most pihenni akar, vagy...? A gondolat elhalt a fejében, ahogy a nő ajkai az övére tapadtak.
A sötételf elégedetten figyelte a reakciókat. Ha abba kéne hagynia az orgyilkosi pályát, akkor is sok információt kicsikarhatna a férfiakból, pusztán a testi varázsát használva. A felszíni szabályosan elolvadt a karjai közt, és csak sodródott az eseményekkel.
Hamarosan a mélyi bebizonyította, hogy nemcsak kínzóeszközökkel lehet egy férfit kibillenteni az önuralmából.
----------------------------------
Nondasen zavaros tekintettel nézett maga elé. Nem gondolta volna, hogy egy nő valaha ezt hozza ki belőle... Felnézett Ellaislyn-re, aki kisimította a haját az arcából, és rámosolygott.
-Ne haragudj... -kezdte akadozva az erdei -, de még azt se mondtad, mi a neved...
/folyt.köv./



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat