Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Ijjáijjáóóóóóóóóóóóó...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Ijjáijjáóóóóóóóóóóóó...

Na emberek, holan biza vége az óévnek. Juuj, mekkorát vitáztunk tegnap az Uradalmon Gabe-bel a szilveszter szükségességén!! Vazz, tök jó érzés ilyen baromságokon jártatni a kis csőrömet. Amúgy dupla haszna volt a tennapi uradalmi működésemnek, mert nemcsak azt lefegtettem meg a nép orra előtt, h milyen nagyon intelligens vagyok én (bár sztem mindenki hülyének nézett...), hanem összehaverkodtam Xenomérral is. Állati jó fej a srác, és valszleg találkozunk is majd februárban. Szegénykének szintén vizsgaidőszak van, és jan. végéig ő is halott. Aztán azt mondja, h StuDer (egy másik Uradalmas, akivel olyan hosszú ideig vitáztam a szleng-ügyön... [Aki nem lenne tisztában a helyzettel: átküldtem neki egy novellát, amiben Alwynt "srác"-ként emlegettem, mivel bár fiatal, de már nem kölyök (emberire átszámítva olyan 18-20körüli). És Stu kiakadt azon, h mit keres egy fantasy-novellában ilyen szlengszó, h "srác". És vagy egy hónapig folytattunk magasröptű vitát azon, h szabad-e ilyet belevenni egy fantasy-be, mert sci-fibe még talán. Nagyrészt egyet is értek vele, de akkor is. Ha azt írom bele, h "bazzmeg", azon parázhat, de egy ilyen izén, mint a srác, sztem szőrszálhasogatás. Na de mindegy, azóta egyre kevesebbet használom a srác kifejezést, pedig MK is megmondta, h nyugodtan küldjem el a francba a gyereket. Meg amúgy is: aki olvasott már bármit J.Goldenlane-től, az tudja: egy echte fantasy-ben (sárkányok, paladinok közt) is megállja a helyét egy pár szlengszó. Na pont.)
Szóval... mit is kezdtem magyarázni?... Ja igen. Xenomér és az Uradalom. Nos, StuDernek meg a haverjainak lesz vmi fellépése (matyó-buli), és afféle uradalmi összeröttyenést tartanak majd a keretein belül... és Xenoka (ez a beceneve... sztem annyira gyopár, h az már egyszerűen király... ^__________~) kijelentette, h SZÍVESEN LÁTNÁNAK!!! Juuj, olyan hipiszupi fíling volt ezt hallani egy olyan alaktól, aki majdnem az alapítás óta erősíti a RUt... Ráadásul utána (még este) StuDer beírt egy ilyen szöveget az Üzenőbe, h "ALwynkával kész élvezet levelezni", és pár sorral odébb Xeno is bevéste: "Meghiszem azt!" Szóval kicsit feltunningolták az önbizalmam. Legalább az Uradalmon értékelnek... :szipszip:... ma is csak Böjtitől meg Miyakou-chan-tól kaptam levelet, és ami igazán bánt, h még Alwynbaba se írt, vagy Bárd, akitől máskülönben napi két levelet kapok... Olyan rosszul esett!! :nyafog-nyafog: És most igenis, depis vagyok... Mindenki vegye célzásnak, h írjon máááár!!! Tiszta sértődés lettem...

Na ebből elég. Ígértem, h jellemzem még egy kicsit Ignemah-t (igen, Böjti, tudom, h neked nem tetszik, de a nagy többségnek igenis bejön, és nekem is, így aztán folytatom a kiscsajt...), hát jöjjön.

Ignemah:
Mint ignuself, imád pirózni is, és a kedvenc technikáinak egyike az ellenfél látványos felgyújtása. Hihhi. >)
Ja, ami meg a pengéit illeti: Syrane [ejtsd: szirané] és Thannaryl [ejtsd: tannaríl] a nevük, akik anno szintén tűzelfek voltak. Mondájuk röviden ennyi: szembeszálltak egy nagyhatalmú vízisárkánnyal, aki el akarta árasztani az otthonukat jelentő vulkánt az óceán vizével. A két nő önfeláldozásával megmenekült a kolóniájuk, és az utókor legendákban őrizte meg a nevüket. Nos tehát, ez a két kard szintén különleges darab: Syrane meg tudja mondani, milyen fajú, Thannaryl pedig, h milyen elemhez tartozó ellenség veszi körül a birtokosukat. Pl. ha Syr kéken világít, Thanni pedig zölden izzik, akkor egy olyan sárkány van a közelben, amelyik a természet eleméhez tartozik, magyarul egy zöld. (Logikus, nem? Legalábbis sárkányoknál, akik olyan színűek, mint Thannaryl izzása.)

Azt hiszem, ennyi jellemzés bőven elég a két kardról, és a tulajdonosukról is.
Hnap, ha eszembe jut, h kéne naplót írni, akkor Ignemah-ról jön a sztori. Ezt nem tervezem olyan hosszúra, mint a Testfaló Karddal kapcsolatos "epizódot", de azért még pár napig ez a kis ignó lesz terítéken. Később majd tudni fogjátok, miért. Nem csak azért, mert eszembe jutott egy karakter, akinek élettörténetet írhatnék... És Böjte, higgy nekem: ami miatt végülis belekezdtem az egészbe, sztem még neked is tetszeni fog. (Amúgy h teccett a cset-érszlet, amit sikerült lementenem? Így visszaolvasva még nagyobbat röhögtem rajta, mint amikor írtuk...)
Na mentem. Így is lekéstem már a SouthParkról (jéé, bazzeg, nekem is van CoolTV a szobámban, és én is tudom néznii!!!), meg a Slayers nagy részéről (az utsó öt percet kaptam el), szóval pipa vagyok. És depis. Igenis, depis. Igenis, nemis, depis. (ÚrISten, ezt abbahagyom, mielőtt végleg becsavarodok... Azt csak jövőre akarom, h leygen vmi akció az évemben!! Whehehehehheheeee!!!)
Sziasztok, legyetke struccok, ja és ha érdekel bárkit az az ominóze bejegyzés-sorozat, amiről a tapló elején írtam, itt egy cím hozzá: http://uradalom.fantasya.hu , és itt az Üzenő.
na mentem.
Sziasztok!!
--K.A.--

Ui: ugye, milyen ocsmány ez a szín?...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat