Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Elfdal,de nem Cunningham ^_____^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Elfdal,de nem Cunningham ^_____^

Jó estét mindenkinek!!

Megen erre jártam, hát gondoltam, írok valamit.
Ha kissé hónaljszagú, akkor bocsi, de ma nem volt valami jó napom. Majdnem éhendöglöttem délelőtt, aztán délután a megpróbáltatások a NemzetiGalériánál... meg azok az aktképek... Perverz. Fujj.
Na mindegy, írom tovább, ami jön. Tehát akkor:

Alwyn álma, 2.rész:
----------
Lassan a kezembe vettem azt a túlméretezett varázspálcát, és a szokásos fegyveremmé változattam: elektrogitárrá. Még egy villámvarázslat, és indulhat a buli! :)
Először csak úgy játszogattam rajta, aztán elővettem a kedvenc technikámat. Ugyebár egy jó bárd ismérve, hogy el tudja varázsolni a közönségét. Ha meg ráadásul hatalomszó-mágus is az illető, akkor nemcsak remek dalnok, de még a mágusi képességeit is jellemzi a dala.
Márpedig én aztán a legjobbaktól tanultam, így aztán tudom, mit csinálok.
Sokan a szöveget hallva azt mondanák, biztos valami ősi elfdal. Pedig nem. Általában improvizálok, csak a hatalomszó-mágiám révén átitatja valami rejtélyes erő, így képes vagyok manipulálni vele az embereket, meg mindenki mást is. Még a démonokat is.
Énekeltem, és közben vártam. Nem sokáig, mivel hamarosan megzizzentek a bokrok, és egy holdkórosnak tűnő erdeielf lépett elő. "Erdei?", futott át az agyamon, de mire végiggondoltam volna, már le is foszlott az álcája.
Egy alakváltó volt. A Démonsíkon nem ritka fajzat, de itt, a Proximuson eddig csak egyet láttam: Avrilt. Ő meg ugyebár a szövetségesem, ezért aztán nem tartottam valószínűnek, hogy épp ő lenne az.
"Most mi a halál legyen?", töprengtem, de a világért sem hagytam volna abba az éneket. Addig legalább nem vadászik rám, míg elkábítom. Csakhogy az magában nem elég, hogy lezsibbasztom az agyát, ezért aztán valami terv kellene. De semmi sem jutott az eszembe. Most akkor?...
Már vagy egy órája játszottam neki, és ő még mindig ugyanazzal a bamba, rezzenéstelen arccal lesett felém. Ha átszúrná valaki a kézfejét egy tőrrel, meg sem érezné. De ha abbahagyom a zenét, hogy ezt meg is tegyem, azonnal eloszlik a varázs, és újra harcképes lesz.
Patthelyzet.
Aztán eszembe jutott, hogy nem hiába neveznek a mágia énekesének. Hiszen képes vagyok több szólamot is játszani egyidejűleg ugyanazzal a gitárral. Akkor meg mit izélek? Lejátszom egy olyan dallamot, amitől meghalja magát, és kész.
Nem sokáig tartott az örömem, mert rögtön utána az is beötlött csepp agyamba, hogy csak olyan gyilkos dallamokat ismerek amihez ének is kell. Márpedig az addig oké, hogy több szólamban tudok ÉNEKELNI is, de csak ha ugyanazt a szöveget kell. Szóval: a kórus még megy, de a többszöveges nem. Erről ennyit.
Ott tartok, mint eddig. Magyarul: sehol.
Mi a fenét csináljak én egy elbűvölt démonnal? Ráadásul rosszul kezdtem neki a dolognak, mert ha lett volna annyi eszem, h legalább az irányításom alá vonjam, már nem kéne itt üldögélnem. De így... Ahhoz, hogy átváltsak a másik dalra, újra kéne hangolnom az egész gitárt, márpedig azalatt rég széttépne. Micsoda kilátások.
Hé... Mintha valamit hallanék... Mi ez a hang? Olyan, mint a szárnysuhogás... A fenébe, már csak egy sárkány hiányzott! Ha az is megtámad, akkor aztán tényleg végem. Nincs szerencsém: meghallott. Hát erre mondaná kedves Axysunk azt: "Pech." Ha most itt lenne...
A sárkány letottyant elém. Szép példány, meg kell hagyni. Ekkora ezüstöt rég nem láttam. Olyan értelmes arccal pislog, mint mellette az alakváltó. Tök vicces, a démon még odébb is megy egy kicsit, nehogy a sárkány ráüljön, de nem támad. Szép békésen üldögél tovább.
Erről ennyit. Most meg nézünk egymásra, mint hobbit a heringpitére. Én vagyok, aki húzza a száját, a másik kettő meg... Fogalmazzunk úgy, hogy saját akaratukból még vakarózni se kelnének fel.
Na és most mit csinálna az a tökkelütött Axys? Szerintem röhögve levágná a démont, a sárkányt meg elküldené a fenébe - sárkánynyelven.
Jó, akkor mit csinálna Orion? Valószínűleg ugyanazt, csak nem röhögve.
A fenébe, mit csináljak ÉN?? Kezd idegesíteni a dolog...
Talán mégis dalt kéne váltanom?...
----------------

Mára ennyi, megyek krumplistésztát gyártani. Szóljatok az ÁNTSZnek, oké? Köszi!! ^________________^
Érdekes, máskor miylen kevés ez a 3000bötű terjedelem, most meg röhögve kiférek, és még gyökér quote-oknak is van helyem... Hihetetlen.
Na mindegy. Mentem.
Üdvözlet, kedveskéim!!
Kicsi Alwyn, a Kristályok Csodája... (Ne kérdezzetek semmit.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat