Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Ignemah,aki nem néma...:P :P

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Ignemah,aki nem néma...:P :P

Üdv!!
Először is: mi van, betegek vagytok?? Vagy csak Alwynbaba kavar már megen?...
Aki nem tudná, miről beszélek: tegnap három, ma még négy üzenetet kaptam, hogy legyek szíves folytatni ezt a novellát, addig hadd érjen a másik. (Ezúton is szeretném megköszönni Alwynbabának, Koyyle-nak és Bárd:)-nak, akik tennap, na meg Bárdnak, Herrinek, Öcsinek és Kyrnek, akik ma tettek nagyon boldoggá. [Khm... Böjte, ne vigyorogj, mint akit épp elkapott a rézfXXXú bagoly!!]) Így aztán közkívánatra ma az ignóval kapcsolatos novi folytatódik.

Ignemah part2.:

Mit is mondhatnék el erről a lányról? Talán kezdjük az alapokkal.
Ignemah egy ignuself. Szeret lángokat és bajt keverni, és mindkettőhöz ért is.
Hosszú fekete haja és zöldeskék szeme miatt igazán különlegesnek számít a családjában. Ez az egyik oka, hogy minden ignó srác szívesen beszélget vele... vagy akár mást is csinál. :] Nem ez az egyetlen pozitívum a lányban: remek harcos, és (habár senki sem tudja, miért, de) hihetetlen mágikus képességei is vannak.
Kedvenc időtöltései közé tartozik öccse piszkálása, valamint a Proximusra szabaduló démonok irtása. Sajnos erre ritkán adódik lehetősége, mert ez az ifjú elf-leány még jóval az Apokalipszis és a Démonseregek áradata előtt élt.


Jajj... ne haragudjatok, de most mennem kell... Az ősök engem nyaszterolnak, hogy csináljak már kaját... Bazzeg, így hogy levelezzek az Uradalmon is, meg írjam a TC-blogomat is???......
Bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsiiii!!!!!!!!!!!!! :( :(
Üdv!!
--K.A.--



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat