Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Hjollaléihhuuuuuuuuuuu!!!^_____^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Hjollaléihhuuuuuuuuuuu!!!^_____^

Üdv mindenkinek!!
Gyerekek, hihhetetlen, mekkora Uradalom-függő lettem... Azt hiszem, ez már tényleg beteg... Főleg, h közben PingvinPark-BritniSzpírsz vegyesmixet hallgatok... Elképesztő. :fejcsóvál:
Hé, most látom... van Alvin és a Mókusok karaván?? A pokol jeges halálára!! Ez undorító... Hogy képzelik?...
Na mindegy. Most nem írok semmit. Ne tessék zúgolódni!! Egyszerűen nincs rá időm. Yenoval mebeszéltük, h ha kell segítség vmiben, akkor itt a TCn cseten megbeszéljük, és most azt várom, vajon szüksége van-e még ihletadó puszikra. :D Olyan... múzsának érzem magam!! ^____________^ Ja, az egyébként nálunk, a Proximuson (illetve abban a világban, melyben a Prox is elhelyezkedik) a múzsák anygal-alfajként szerepelnek. Gondolom, nagy részetek átélt már úgynevezett "karácsony"t. És ha igen, gondolom, ismerősen cseng a kisangyal fogalom. Tudjátok, az a kis trombitás vagy harmonikás vagy akármilye angyal-szarság, ami díszként lóg a fán, rádvigyorog a szalvétáról, az ablakon festve pisolg, mint egy darab kecskeürülék, satöbbi. Kis pufók gyerekek, angyali arcocskával és hangszerekkel. Na, nálam ilyenek a múzsák, avagy tonoidok. Vannak pélö a kerubok (vagy kherubok), ők a harcosok. Magas, szárnyas alakok, kúl fegyverekkel. Aztán vannak pölö a démonűzők... na azokat úgy neveznénk földi fogalmak szerint, h undorító, alter ocsmányságok. Majd megpróbálom beszkennelni Formiddho képét, az komoly trauma lesz minden mangarajongónak... Rövid leírás: alig másfél méteres, dagadt pacák, sötétlila bőrrel, de kb. úgy néz ki, mint egy néger. Tudjátok: széles arc, széles orr, vastag ajkak, stb. Csak lila bőrrel. Na, ehhez vegyük hozzá a punktarajtát, ami a tövénél és a végénél vörös, a maradék sárga. Tele van a bőre kékeszöld tetoválásokkal, a szeme bíborlila, ja és hihetetlen az öltözéke... Elég, ha annyit mondok, lyan kabátja van, amiből kb köldökig kilátszik a felsőteste, vastag, szegecselt övvel. A gatyája lángvörös, és ehhez feladtam rá egy térdigbakancsot... fikazöld színben. Hát fenomenális összhatása van... (Mondjuk a csaja se semmi, de mindegy.)
Ja, és van még egy pár angyal-alfaj. A legjellemzőbbek az animák. (Latinul "lelkek".) Gondolom, tudjátok, miről beszélek, ha a lidércfény szót használom. Na ők is ilyenek, csak míga lidércek KG-k vagy SG-k (Kaoutikus ill. Semleges Gonosz), az animák TJ-k vagy Sj-k (Törvényes ill. Semleges Jó).
Jhuj. Most abbahagyom, mert hívnak. És érdekes módon teflonálás közben vagy írni nem tudok, vagy dumálni. :vállvon:
Ja, még egy utsó apróság: ezt most találtam ki, de olyan gyopár, h egyszerűen be kell ide írnom... (Xeno már megkapta futárban, de nektek is elmondom...)


A legújabb találmányom: ÓVSZERÍZŰ EPER!!!!

Ennyi. ^___________________^
Üdv, gyermekeim!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat