Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Folytatááás!! :) :) :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Folytatááás!! :) :) :)

Hát üdv megint.

Azt hiszem, épp itt az ideje megint írni vmi legalább félig értelmeset. Nem úgy, mint.. ehh, mindegy. :L

--- --- ---
Episode 6.
Ellaislyn lenézett a földön heverő éjelfre. Alaposan helybenhagyta, az biztos. Talán nem kellett volna ennyire megbüntetnie egy egyszerű szemvillanásáért, de inkább tanuljon fegyelmet az a kis pondró. A kezének nem esett baja, márpdeig mi más kéne egy szobrásznak, hogy dolgozzon?...
Alwyn moccanni sem mert. Csak azt remélte, hogy Quir már elsettenkedett a hírrel, miszerint éppen porig alázza egy jótét sötételf lélek. "Axys, igazán tehetnél valamit!", futott át az agyán a gondolat, de visszafojtotta még a sóhaját is. A waill nő minden rezdülését figyelte, és a veszedelmes korbács még mindig a kezében volt. Rózsásnak a helyzet a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető...
A sötételf végül megunta a várakozást. Talpra parancsolta az éjit, és a kezébe adott egy kisebb fadarabot, meg egy apró kést.
-Ha átvertetek, és semmit sem érsz, ugye tudod, hogy meghalsz? -dorombolta a fülébe, miközben végighúzta az ujját az egyik korbács fakasztotta seben. A fiú nyelt egyet, és bólintott. Méregette egy pár pillanatig az alapanyagot, aztán lassú, kényelmes mozdulatokkal faragni kezdte. Hamarosan egy apró skorpió törékeny vonalai körvonalazódtak ki a keze alatt.
-Rendben. Azt hiszem, megtartalak -mosolyodott el az orvgyilkos, mire Alwyn homlokán jeges verítékcseppek csordultak végig.

Sanjellion elég nehezen vette a levegőt, miközben egy sötételf nő simult a testéhez. Na de hogy másképp vihette volna Rissenyrt a Szindikátus főhadiszállására? Az egy dolog, hogy ő maga tud repülni azzal a két hatalmas szárnnyal, de mit kezdett volna a lánnyal, ha nem ezt? Valami különös oknál fogva viszont nem élvezte túlzottan a nő közelségét.
Igaz, hogy bekötötte a szolga szemét, de hamarosan le kell szállnia, ha nem akar végkimerüléstől lezuhanni a fák közé. "Még egy kicsit", biztatta magát. "Már nincs messze a Hollószirt..."

A démonsíki kincsvadászok összenéztek a gömb felett. Miért mutatja a kristály ezt a szárnyas fazont? Mi köze lehet az egészhez? Hiszen a penge vagy a sötételf nőnél, vagy az éji szolgájánál kell, hogy legyen...
-Taán direkt meg akarák zavarni a mágiámat -motyogta a féldémon, mire a fiatal harcos felmorrant.
-Az kéne még! Te figyeld a nőt meg az éjelfet, én meg elintézem ezt a kis zavaró tényezőt.
Ezzel sarkon fordult, és kiviharzott a hatalmas teremből. Hamarosan eltűnt még a Démonsíkról is; egyenesen a Proximusra tartott. A síkváltás ugyan kivett belőle egy keveset, de közel sem annyit, hogy az angyalfajzatnak lehessen ellene bármi esélye.
Gigászi összecsapás előtt állt az ismert világegyetem...
/folytköv./
--- --- ---

Az utsó mondatból látszik, h a DragonBall volt a kedvenc animém, mi?... ^^
Na mára ennyi. Tessék rosszalkodni, de kezeket a radiátorcső fölé! Legalább az ne fagyjon már le...
Szasztok!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat