Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Lassan véget ér a vírus uralma!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Lassan véget ér a vírus uralma!!

Üdv, kedves mindenki!!
Micsoda meglepi, neeem? ^________~ Mármint az, h megen itt rontom a levegőt. Fuuj, büdi... ;)))
Nos, ami a vírust illeti, úgy tűnik, kezdi legyűrni a C-vitamin. Jippie. Végre. Na de nem bizti, h mindennap jövök majd, mivel egyelőre nagyon pipa rám mindenki, akinek kapcsolata van a géppel. Érthető is, ha a bátyámat vesszük, mert hát mégiscsak programozó, de h apám mit pattog, örök rejtély marad... >:((
Mindenesetre itt az az epizód, amit aznap beírtam Jegyzettömbbe, mikor kimurdelt minden.
Tehát akkor:

Episode 5. /folyt./
-Nem megmondtam? Ő nem olyan, mint én: nem akarja elismerni, hogy jó dolgok is lehetnek a felszín világában -érezte Axys a mellette álló fiú gondolatát, és ettől mosoly támadt az arcán.
-Amit kérni akarunk tőled, szerintem nagyon is az ínyedre lesz, asszaszin -szólalt meg a nő háta mögött egy igazi Kharyss-papnő, mire Quain' megpördült, majd döbbenten nézett végig rajta.
-Ki vagy te? -dadogta Oveshre legalább olyan zavarban, mint a nővére, de a nő egy pillantással beléfojtotta a szót. Erre a negyeddémon is megszólalt.
-Elég legyen, Avril, ne szórakozz a hitükkel!
Az alakváltó megvonta a vállát, és elbűvölő mosoly kíséretében lefoszlott róla az álca. Mélyen meghajolt a még mindig megkövülten álló hercegnő előtt.
-Ne haragudj, de ezt már rég ki akartam próbálni, hogy vajon egy nagyhatalmú mélyi felismeri-e, igazi papnő vagyok-e vagy sem.
-Ez... ez... -Quainereisus csak dadogni tudott, és levegő után kapkodott, de Axys közbelépett, mielőtt felrobbant volna a dühétől.
-Avril, talán jobb, ha most mész. Úgy tudom, Procyon beszélni akar veled. -Miután a féldémon eltűnt, a mágus széles mosollyal fordult újra a vendégéhez. -Azt hiszem, be kéne, hogy mutassalak a Szindikátus legfontosabbjainak.
-Nem gondolod, hogy legalább akkora veszélyt jelentek rájuk, mint Ellaislyn? -dorombolta vészjóslóan lágy hangon a sötételf, de Axys megrázta a fejét.
-Sosem tennéd meg, mert akkor odalenn azt hinnék, mindegyikünket a húgod ölte meg. Márpedig az nem tenne jót a presztízsednek.
Quain' elmosolyodott. Tetszett neki a férfi logikája, de a szemében csillogó, pimasz szikrák még inkább. Most hirtelen hiányozni kezdett neki Alsó-Proximat, hiszen ott bármelyik férfinak csak egy csettintés, és...
-Nem akarok nagyon közbeszólni -jegyezte meg Oveshre -, de Sanjellion még nem jött vissza. Ez szerinted jelent valamit?
-Persze. Azt, hogy a népetek, főleg a nők elég sok időt fordítanak... hmmm... rejtett vágyaik kiélésére. És egy félangyal igazán csábító eshetőség. Nem hinném, hogy őt bármelyik sötételf nő futni hagyná. -Axys mosolya lassan olyan széles lett, hogy az asszaszin azon gondolkodott, hogy fér rá egyáltalán az arcára. Ráadásul a szikrák még észbontóbb táncba kezdtek a szemében...
-Most akkor mi lesz? -kérdezte a nő, hogy elterelje a gondolatait a negyedvér különböző pózokban történő elképzeléséről. -Valami körbevezetést vagy mit ígértél.
-Erre parancsolj -intett a fatörzs felé mély meghajlással a férfi, és felvezette a kivájt lépcsőkön a többi (megmaradt) Szindikátus-vezér közé.
Oreth érdeklődve pislogott a belépő darkelfre, hisz bár maga is a fajhoz tartozott, még életében nem látott ilyen párducmozgású, ragadozó tekintetű nőt. Pláne, ahogy végignézett a jelenlévő összes hímneműn... A kalandor azon töprengett, vajon ha Quirellon a szobában van, ő is kap ilyen pillantásokat?... A mókusra nézve úgy gondolta: azért ennyire nem süllyedt még mélyre a hercegnő.
A mélyi orgyilkos kivételes tehetségenk bizonyult stratégia terén. Hamarosan rámutatott minden hátulütőjére a tervnek, de egyetértett azzal, hogy Alwyn bevetése nagyon jó ötlet volt.
Ha az éjelf ezt hallotta volna, valószínűleg visítva tiltakozott volna minden hasonló kijelentés ellen...

/folyt. köv./

Bocs, de itt a bratyóm, és nekem meg kopnom kell, ezért nem folytatom... Szipszip!!
Ja, és Drizzt, lécci, ha olvasod, akkor bocsika, h nem találkoztunk tegnap, de elég kimerítő napom volt. Azt hittem, ha nincs itthon senki, legalább kipihenhetem magam, de neeeem. Basszki, kaptam egy listát, h mit kell megcsinálnom, és körbe tudtam volna tekerni vele a fél kontinenst... X@
Tűntem. Ellenben próbálom folytatni a naplózást, amilyen gyakran csak tudom, oké? ^_______________^

Csácsumicsá (elgyepáltabb köszönés nem jutott eszembe), és minden jóóóót, meg bulldoggal töltött karácsonyi heringpitét, meg MOALACCos BÚÚÚÚÚÚÚÚ-lyékot!!!
Dixxis, az a nagyon Vírusgazda... ^___________~



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat