Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Huhh, még mindig ugyanaz...:) :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Huhh, még mindig ugyanaz...:) :)

Helló, kedveskéim!! ^_______^
Képzeljétek, ma kaptam egy ötöst szakmaiból!!... Okké, nem húzom az időt, íme a folytatás. (Szerintetek is sokáig tart?...)
---------
Episode 3. /folyt./
Sanj cinkosan a negyedvérre kacsintott, aki visszavigyorgott rá. Ő volt az egyetlen a csapatból, aki tudta, Sanjellionnak van egy kis mentális problémája. Ugyanis még nagyon rég a Démonsík kínzótisztjei addig gyötörték, míg az addig teljesen ártatlan féldémon-félangyal teljesen megőrült, és kitört belőle a pszichopata énje. Mindenkit elpusztított, aki az útjába állt, majd megszökött kínjai színhelyéről. Akkor lett skizofrén, és az addigi énje lett az elnyomott. Így aztán... a régi Sanjellion kezéhez valóban nem tapadt még vér.
-De... a nővérem... -kezdte Oveshre bizonytalanul, aztán elhallgatott. Jól emlékezett még a Quanasyd-ban töltött éveire. A sötételfek sosem a kegyességükről és a hímneműek tiszteletéről voltak híresek, így az ifjú herceg is rengeteg fizikai és lelki sérülést szenvedett el nővéreitől. Ráadásul Ellaislyn még a többiek közül is kiemelkedett agresszivitásával. Ő volt az, aki a legtöbbet kínozta Oveshrét és Khertass-t, a bátyját, és a fiúnak valahogy nem akaródzott szembeszállni vele. Tudta, mire képes a nő egy korbáccsal a kezében.
-Ne aggódj -legyintett Axys. -Ha Sanjellion se tudja legyőzni, akkor itt az Apokalipszis vége. És nem pozitív értelemben.
-Mostmár mondd el, mit kell csinálnom! Viszketek a kíváncsiságtól... -fonta össze a karjait a félkerub, mire a mágus elvigyorodott.
-Gyere, mutatok valamit, amitől könnyebb dolgod lesz.
A két démonvérű elhagyta a tanácstermet, és munkához látott. Alwyn a bentmaradókra nézett, és megvonta a vállát.
-Akkor mi nyugdíjba mehetünk. Kettőjük ellen egész Alsó-Proximat minden ereje kevés lesz.
-És addig? Míg kitalálják, mi legyen? Itt fogunk malmozni, vagy mi a hetvenkét szenvedő démonpokol? -morrant fel Gardabrun. -Semmi kedvem itt ücsörögni és azt nézni, ahogy hálót sző a pók valamelyik sarokba!
-Nyugi! Van feladatunk bőven. Először is: mindenkit figyelmeztetnünk kell a veszélyre. Mondd, Oveshre, miről lehet felismerni a nővéredet?
-Leginkább semmiről -tárta szét a karját a sötételf. -Kitűnő álcázómester, és még egy hobbit sem olyan fürge, mint ő. Futni nem tud, de azért van ott Rissenyr, hogy ha szorul a hurok, kimentse.
-Te Oveshre, áruld már el... -nézett a fiúra elgondolkodva Twilight. -Nem érzed magad rosszul, hogy elárulod a saját nővéredet?
Válaszul egy keserű nevetést kapott.
-Hogy rosszul? Drágaságom, még örülök is a halálának! -A fagyos mosolytól Twy-t kirázta a hideg, az Urad'Hhen herceg pedig elkomorodott. -Az a fajta szerete, amit te érzel Dusk iránt, odalenn teljesen ismeretlen, ha meg mégis volt rá valaha példa, Kharyss úgymond "hívei" az utolsó cseppig kiirtották. Teljesen félreértették az istennőt: a Skorpióúrnő sosem hirdette, hogy meg kell alázni a férfiakat, nem szólt a szeretet és a kímélet ellen... Csak a fajom magyarázta be magának, hoyg ez a számunkra egyetlen létező út. Pedig nem. Mi is lehetnénk olyan békések, mint a felszíni elfek, csak ez a bebeszélt paranoia teszi lehetetlenné.
-De miért? Miért értettétek ennyire félre az istennőtöket? -suttogta Nerahh, ám Dusk kérdése elnyomta az övét.
-Hogy lehet félreismerni egy istent? Hiszen a halhatatlanokat a faj képezi, tehát Kharyssnak olyannak kéne lennie, mint maga a waill faj!
-Kharyss az ősanya, aki a darkelfeket új otthonhoz juttatta, mikor a felszínen nem volt maradásuk -magyarázta Alwyn. -A személyisége és a hatalma adott volt, a halhatatlanságot kapta csak a népétől. Sok isten és istennő lépett színre így, de a proximoknál persze ez is teljesen más. Nálatok előbb voltak az istennők, aztán a fajok. Nálunk a faj szülötte lesz örök életű.
-Istenekről és istennőkről beszéltek, mikor az egész Proximus léte forog veszélyben -sóhajtott a háttérből Laressel. -Mondjátok, ez normális dolog? Vagy csak én vagyok ilyen primitív, hogy a jelen védelme elsőbbséget élvez nálam a teológiai vitákkal szemben?
-Ahhoz képest, hogy az őseid közt rengeteg Lyndaxuss-pap volt, elég félvállról veszed a dolgot -vonta fel a szemöldökét Oveshre. -Én a helyedben jobban figyelnék a sorsom irányítóira.
-Egy dolog a vallás és egy másik az, ha törődöm a jelenemmel is. Szerintem az istenem sem akarná, hogy a nagy filozofálgatások közt elfeledkezzünk az Erdő és önmagunk védelméről. Nem tudom, te hogy vagy vele, de ha nincs, aki dicsőítse a halhatatlanokat, akkor nem sokáig maradnak fenn...
-Abbahagynátok? -mordult fel Foxx, aki épp ekkor lépett be az ajtón. -Még csak egy perce vagyok itt, de már unom. Hol van Axys? Úgy tudom, hívott.
-Sanjellionnal beszéli meg egy újabb akció részleteit. Na és a többiek? Egyedül jöttél? -kérdezte Adenessa, mire a rókadémon felnevetett.
-Ehh, valahol lemorzsolódtak. De ugyan kit érdekelnek a többiek, mikor vérszagot hoz a szél?
/folyt. köv./

Gyerekek, ez a 3000karakter nagyon kevés nekem!! Alwynbaba, nem akarsz intézkedni?...
Ave!!
Kicsi Alwyn, a Vérfagyasztó :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat