Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
Agyrém rokonok...Jááááááááááj...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
Agyrém rokonok...Jááááááááááj...

Hát csinglingling.

Ez lesz a legújabb köszönésem így karácsony ideje alatt.Tehát ma és hnap.
Rettenet rokonaim vannak.És ma láttam őket.Jááj.Utálom a karácsonyt..
Anyám izélget,h "Nem akarod megnézni a Két tornyot?" Mondom nem,már kezdem unni.Bár meg kell hagyni,Gollci tök aranosz,mikor kijelenti,h "Dagadt hobbit olyan udvariasz!".. ^________^
Na mindegy.Inkább itt ülök a gép előtt,mert hát megígértem Alwynbabának,h ma is írock vmi nagyon értelmest.Höhhö.
Ja,a tegnapi bejegyzésemről egyedül tőle kaptam kedvező viszajelzést.Koyyle leidiótázott,amiért előtte ott pampogtam,h "milyen szar ez a karácsony",oszt' a végén mégis heppiend lett.Mondom neki "bazzeg, az elejét nem óvastad, mi? Amikor kijelentettem,h karácsonyi hangulatba kerültem".. Hiába,ilyenek ezek a gyökér hímek.
Na mindegy.Drow társadalom rulezz!! Whohhahahaaa!!
Amúgy mondtam már,h múlt7pénteken MKval milyen mélyenszántó beszélgetésünk volt? De most komolyan,nem pejoratív értelemben komoly.Tök jól elfilozofálgattunk róla,h a drow társadalom a mai hímsovén társadalom elé tart görbe tükröt.Van benne vmi,nem?.. Amikor a másik nemet földbe tiporjuk,mert más van a lába közt,mint nekünk.És most lehet mondani,h "Kuss legyen,nőstényállat,így is olyan emancipáltak vagytok,mint a halál,bammeg",de ez nem igaz.Nem vagyunk egyformák,de ha meggondoljuk,mindkét nemre szükség van,h legyen társadalom,márpedig a kölcsönös tisztelet nélkül szart se ér az egész.
És bocs a megen ocsmány beszédemért (főleg Vercsikétől,mert tőle egyszer már kaptam leszúrást :D :D :D),de amikor ezen a témán rágódom,vmiért nem tudom kontrollálna a csőröm.
Más: ma sikerült kicsikarnom maagmból a legocsmányabb rajzot,amit vha látott mangarajzoló a saját ceruzája alól kiserkenni.Huhh. *HIDEGRÁZ HIDEGRÁZ* Rettenetes,de komolyan.Azt hiszem,be kell súvasztanom vhova a büszkeségeim közé a legjobb rajzaimat tartalmazó mappába.. Hihhi. :D :D :D
Na jó,befogtam, mert már alig van hely az eppnek,pedig valószínű,h nem azért jártok ide,mert Valami idióta hülyeségeit akarjátok olvasgatni,miközben áll mögöttetek vki egy korbáccsal.. Fujj!
Vagy igen?? Uram atyám!! Hová kerültem!!..
Nesztek,a mai epizód.. (Bocs,jobb nem jutott eszembe..)

Episode 5. /folyt./
Axys és Quainereisus a különböző haditervek boncolgatásásba merült,a többiek pedig visszatértek napi teendőikhez-egyvalakit kivéve.Fiorella ugyanis nem tudta ilyen nyugodtan szemlélni a világot azzal a tudattal,hogy a bátyja élete veszélyben forog. Ezért aztán magához hívta az ablakpárkányon napozó Quirellont,és egy pár szót suttogott a pamacsos fülekbe. A mókus hallgatott pár pillanatig,majd csippantot egyet,és elszelelt.

Mindeközben Alwyn Ellaislyn mellett kuporgott az egyik bükkfa tövében. Hallott már egyet-s-mást a sötételfek kellemes viselkedési normáiról az éjelfekkel kapcsolatban,így inkább a hallgatás mellett döntött. A nő persze próbálta beszédre bírni,de a fiú nem szólalt meg. Egészen addig,míg egy mókus csipogása nem jutott el a füléig.
-Quir -pillantott fel az ágak közé,és valóban meg is látta a mókust a levelek rejtekében. -Mit keresel itt,te kis porcica? -kérdezte mókusnyelven,amiből a sötételf bérnyilkos csak annyit vett észre,hogy furcsa,csipogó hangokat ad ki magából.
-Téged,te éjelfek szégyene. Szerinted?
-Na várj csak,ezért a szövegért még kapsz! -morgott még mindig mókusul az elf. -Olyat tekerek a fültövedre,hogy azt kívánod majd,bár lettél volna inkább tengeri sün!
-Te meg mit csipogsz ott magadban? -állt elé csípőre tett kézzel Ellaislyn. Elég csábító póz volt,annyi szent. Alwyn talán tovább is gondolta volna a szituációt,ha nem éppen Alsó-Proximat egyik legveszedelmesebb gyilkosa lett volna ez a csábangyal.
-Izéé... Csak a mókussal beszélgetek... -nyögte ki végül vérvörösen. A nő felnézett a lombok közé, és elmosolyodott,amikor felfedezte a csepp állatkát.
-Úgy hírlik,isteni levest lehet egy ilyenből főzni. Igaz ez?
Alwyn köhögni kezdett. Néha nagyon az agyára ment Quirellon szövegelése,de hogy egy levesben végezze mókusgombócként?!...
A bérgyilkos nem folytatta. Gondolataiban újra a Sanjellionnal töltött rövid -TÚL rövid- idő járt. Miért nem tudja kiverni a fejéből azt a félangyalt??...

A Démonsíkon ezalatt a két különös alak közelebb jutott a kardhoz. A ragyogó kristálygömb felett két mohó szemük a tisztást figyelte,ahol egy éjelf és egy sötételf bámult egy mókusra.
-Szerinted melyiknél van? -kérdezte a fiatalabbik,mire társa felmordult.
-A darkelfnél. Szerinted rábízna egy ilyen pengét egy éjelfre?
-Miért ne? Így legalább megtéveszthet olyan szűklátókörű alakokat,mint te azzal,hogy nem magánál,hanem az éjelf rabszolgájánál tartja.
-Miért adná oda neki? Csak önmagát sodorná veszélybe.
-És ha megbűvölte? A sötételfek ismernek ilyen trükköket.
A féldémon lassan bólogatva meredt maga elé. Volt logika abban, amit ez a taknyos beszélt..
-Akkor melyiket ölöd meg először?
A fiú felnevetett.
-Nem mindegy? A kard úgyis az enyém lesz!!
/folytköv./

Mentem alszizni. Legyetek struccok!!:)
--K.A.--



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat