Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
A 3.epizód vége!!Hihetetlen,nem?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
A 3.epizód vége!!Hihetetlen,nem?

Üdvözletem minden kedves erre vetődőt!!

Most baj van... mivel egész hétvégén a tevéim közelébe se tudtam szagolni (el is szoktam tőle, most itt ülök orrcsipesszel...), azt se tudom, hol tartottam eddig. De hát nincs baj, visszaolvasom, és már írom is! ;))
Tehát akkor:
----------
Epsiode 3. /folyt./
-És mi van a Kharyss-ábrázolásokkal? Szobrok, képek...
-Mint bárki más. Tiszteli az úrnőt, de nem értem, mire...
A negyedvér mágus elvigyorodott, majd a polchoz lépett. Felemelte a kis szobrot, amit Alwyn az imént állított oda, és a művészre nézett.
-Tudnál ilyet csinálni mondjuk... Kharyssról?
-Nem is tudom -pislogott a Rinsarakh-fiú. -Talán.
-Akkor leszel szíves egy életnagyságút faragni, amilyen gyorsan csak tudsz.
-Minek kell egy szobor... -kezdte Oveshre, de aztán rájött a mágus logikájára. -El akarod cserélni Rissenyrt egy különleges Kharyss-szoborra.
-Megérne ez annyit a nővérednek, hogy a rabszolgáját odaadja érte? -hajolt közelebb Twilight. A válasz Axystól érkezett.
-Ha az istennőről van szó, a sötételfek képesek áthágni minden józan határt. Egy felszíni ábrázolás a SkorpióÚrnőről pedig egyenlő egy jól kivitelezett győzelemmel, hiszen közvetlenül Kharysst tiszteli meg vele, nem mondjuk a házanyát.
-De ha mégsem elég neki? Ha rájön, hogy csak meg akarjuk szabadítani a társától? -feszegette tovább a témát Adenessa, mire a negyeddémon arcán újabb széles vigyor terült el.
-Mit ér a mű, ha nem kapod meg mellé a művészt?
Alwyn ijedtében hátraugrott, amivel levert egy pár apró szobrot a polcról. Hátát a falnnak vetette, és kétségbeesetten dadogva ellenkezett.
-Na ne-ne! A-arra aztán n-nem veszel rá, h-hogy egy da-darkelf ra-rabszolgája legyek!!
-Van más választásod? -pillantott rá Sanjellion, mire az éjelf minden ízében remegni kezdett.
-Nincs az az erő, amivel erre rá tudtok venni! Nem fogok kamikazézni, bármennyire is szeretnétek!!
-Figyelj, Alwyn -ragadta meg a vállát Oveshre -, ez az egyetlen esélyünk, hogy elszakítsuk a nővéremet a jobbkezétől!
-Az egyetlen? -morogta a barnahajú. -Talán cseréljétek el Axyst a rabszolgára! Ő mégiscsak mágus, vagy nem?
-Csakhogy a hatalmam nem ér sokat Alsó-Proximat sziklái közt. Ellenben te... faragni mindenhol tudsz -nevette el magát a mage.
-A-azt akarod mo-mondani, hogy ha-hagynád, hogy levigyenek o-oda?! -Alwyn még az eddigieknél is jobban remegett, de Axys csak nevetett. Végül Sanjellion próbálta csillapítani a félelemtől félholt elfet.
-Ne aggódj: nem hagyom, hogy eljusson odáig. Ha át akarja tenni a lábát a mély világába, megtudja, miért is retteg annyi démon a hatalmamtól!
A reszketés kicsit alábbhagyott, de Alwyn nem nyugodott meg teljesen.
-Na és a tőre? Amiért végülis ezt az egészet végigvisszük?
-Nem fog bántani, ha tudja, mire vagy képes egy faragókéssel. Azért ő sem olyan ostoba, hogy elherdáljon egy ekkora lehetőséget, amivel az istennőjének kedveskedhet -mosolygott Oveshre magabiztosan.
Mgekönnyebbült sóhaj hagyta el az éjit, Sanjellion pedig karonkapta, és az egyik sarokba vonszolta, ahol egy székre nyomta. Belemerültek a terv részleteibe, de még akkor sem figyeltek volna fel az Axys és Oveshre közt lejátszódó párbeszédre, ha ott állnak mellettük, mivel a negyedrészt sötételf mágus a mélyben használatos néma jelekkel kommunikált.
-Ugye tudod, hogy nem igaz, amit mondtál? -szólt a hangtalan kérdés.
-Persze. De ha nem nyugtatom meg valamivel, soha az életben nem tudjuk rávenni, hogy a nővérem közelébe merészkedjen. Márpedig akárhonnan nézem, csak ezt az egy lehetőséget látom.
-Abból ítélve, hogy még idefenn is félsz tőle, ez az Ellaislyn nagyon erős lehet. Remélem, hogy mégis neked lesz igazad, és nem lesz szükség nagyobb közbelépésre - Sanjellion elbánik vele.
-Igen, én is ebben bízom -biccentett a mélyi. -Ha mégsem jön be a terv, az nagyon rázós lesz, mivel az Urad'Hhenek nem éppen a megbocsátásukról híresek...
Alwyn a háttérben felnevetett, mikor Sanj azt ecsetelte, hogy döngölné a földbe azt az asszaszint, ha csak egy ujjal is bántani próbálja őt. Axys megborzongott. Félt attól, hogy az éjelf már nem sokáig nevet ilyen önfeledten.
Mielőtt egyszer a Démonsíkra került volna, Horuss is így nevetett, de miután elhozták onnan, sokáig nem hallották az önfeledt kacagást. A mágus tudta, hogy az éjelf is így járhat, ha hiba csúszik a tervbe.
De hogy melyik a rosszabb: Alsó-Proximat vagy a démonok világa, azt még a nagyedvér sem tudta volna eldönteni.
-----------------------

Vége az epizódnak!!! Kérem az üdvrivalgást!! (Jó hosszú lett, nem? Látszik, túl sok minden kering a fejemben, amit mind be akarok írni ide...)
Ja igen, My Alwynbaba már vagy egy hónapja kért egy eposzi jelzőt: Alwyn, a Kísértetvadász? Jobb nem jutott eszembe.
És egy kis reklám: tessék benézni a Kuba karavánhoz (vezető: CheGuevara [83719 AL], naon jó fej!!), mert most alakult, és minden lázadó lelkületű alakot tárt karokkal várnak!! //Ha nem számítana rám a haverkör, valószínűleg már ott lennék én is!//
Üdv!!
-Kicsi Alwyn, a Mókusok Védelmezője :D-



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat