Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Valami idióta naplója


Kicsi Alwyn [148212 AL], gazdája Valami idióta
2005. január 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/148212
2005. január 1.

Hát mindenki Bújjék, ahova akar!! Most pedig folytatom a tegnap megkezdett finomságokat.

Alwynka, a Létező 2004.12.30. (csütörtök), 14:35:41
Na jó, beírom, mert nagyon malacnak gondolhattok, és nem akarom, hogy cenzúrázva töltsem életem hátralévő részét... [Rózsaszín] Pitbull és pogó... :P Nekem legalábbis hozzátartozik a szilveszterhez.
És mellesleg: rossz az, aki rosszra gondol. Pedig nem is olyan rossz az, nem igaz?? ^^
Üdv!!

Alwynka, a Létező 2004.12.30. (csütörtök), 17:03:46
Hát azért, mindenki... Ha én nem vagyok itt már le is punnyadunk?? ^^ Remélem, van valami megfelelő magyarázat erre a passzivitásra! (Most olyan voltam, mint a szakmaitanárom. Szigorú, hülye, és rééém idegesítő... :zizi: )
Ellenben el kell tűnnöm. :( Az ősök kikészülnek attól, hogy egész nap itt ülök. Mit egész nap??!
Ehh, mindegy. Nem vitázom, mert még élni szeretnék. Márpedig: "Tiszteld atyád és anyád, hogy hosszú életű légy ezen a Földön!" Hm... Nem lehetne inkább mondjuk valahol Faerun környékén?... :D
Üdv!!

Gabe 2004.12.30. (csütörtök), 17:50:21
Lehet, hogy egy időre be kellene szüntetnem a fórumozást? Kezdek nagyon negatív hozzászólásokat írni...

Molroth, a Dicső Bajnok 2004.12.30. (csütörtök), 17:53:02
Azonnal verd ki a fejedből!!! Nem lehetünk egyformák, de ne is legyünk! Mostmár télleg buék!

Alwynka, a Létező 2004.12.30. (csütörtök), 22:24:38
Egyetértek Molroth-tal. (Remélem, jól ragozom a neved... :ohm: ) Épp ettől olyan érdekes és jóó buli írogatni az Üzenőbe, mert mindig van valaki, akivel lehet egy kicsit vitázni. Persze csak kultúrál keretek közt, ha BIIIIP-ozásra vagyok kíváncsi, áthallgatok egy kicsit a szomszédba, ahol úgy tűnik, valami tahóságsó-szappanopera keverék felvétele folygik 24/7, az év 365,25 napján. Jippi.
Hát most koppantam. Ott egy moderált Gabe-bejegyzés, és én nem láttam az oridzsit, mert apum egész délután (miután ideengedtem a bárgyú fejemmel) pasziánszozott!! (Mondjátok meg nekem, mi abban az élvezet, hogy órákon keresztül bűvölöd az idióta kártyákat? Mert úgy öt percig engem is leköt, de órákig?!...)
Azt hiszem, megyek, megnézem a novellámat. Szegényke már kezd büdösödni, olyan rég nem nyúltam hozzá... :beleszagol a levegőbe és fintorog egy hatalmasat:
Jó éjt, és én majd csak holnap búékolok. Már ha lesz rá alkalmam. De inkább veletek pezsgőzöm, mint egy jogfüzettel... Azt hiszem, érthető. ;)
Üdv!!
Alwyn, aki azon filozofál, az új évben milyen becenevet találjon ki magának... :D

Xenomér, a Gondolatok Ura 2004.12.30. (csütörtök), 23:15:54
Alwynka, bocsánatot kérek, de azért nem fórumoztam, mert az olyan egyszerű embereknek is, mint amilyen én vagyok, szerepjátékozni kel néhal. Nagyon sajnálom! :lama: : Xeno röhög a marhába.. akarom mondani a markába: :D
Fú, igen. Még egyszer el kell olvasnom az üzenetedet, mert elsőre nem esett le mit is akartál mondani. A futár is kész gyógyó lett mire elszavalta az üzidet (még jó, hogy zseniális a memója, hála Bőregérnek). Azért kérlek ne legyél durci (mégha 10 percre is).
Koci és McHalls mikor kérte, hogy laposíts a szádon? Én vagyok a DM-ük, és ha szeretnéd én megbüntetem őket ezért a pimaszságért. (Na ez nagyon nyalis volt, de poénnak nem utsó) ^^
Gabe, nagyon negatív vagy, de mi így is szeretünk! Persze, akkor is szeretnénk, ha kicsit pozitívabban állnál hozzá a dolgokhoz. A világért se hagyj minket itt, mert a jó társaságnak Te is része/ részese vagy. Csak ennyit akartam mondani. Egyébként a petárda tényleg egy nagy BAROMSÁG! Én sosem petárdáztam és nem is tudom, hogy mi a jó benne, sőt, ha van azt nem is szeretném tudni.
Baltass, Bőregér, Molroth köszönöm a jó kivánságaitokat, de a magaméira holnapig várni kell (ez nem fenyegetés, ez ígéret)!

Koci, az Aldémon 2004.12.30. (csütörtök), 23:31:56
Nem akartunk mi senkit sem elhallgattatni.>) Csak egy amolyan közvélemény-kutatást szerettünk volna végezni, semmi más...
De úgy látszik van még rajtunk kívül kockafejű, nem csak mi vagyunk azok. ^^
Gabe: Egyszer (nemrég) a buszon felrobbantott egy kissrác egy petárdát. Az egy dolog hogy majdnem megverték a jobbérzésű utasok, de azért elég durva hogy fenn a buszon is robbantgatnak. Valaki mondja már meg mi a jó abban a petárdában? :langol:

Sir McHalls, a Létező 2004.12.30. (csütörtök), 23:48:04
Nono! Kockafejű legfeljebb te vagy Koci! Nekem szép Erlenmayer-lombik fejem van :D
Alwynka a passziánsz az tök jó amikor éppen letöltök valamit az én csudagyors netemmel és nem tudok mást bekapcsolni... Meg amikor éppen nincsen kedvem UT-zni...

Alwynka, a Létező 2004.12.30. (csütörtök), 23:52:45
:megvető felhorkanás:
Mostmár kockafejű is vagyok?? Pedig azt hittem, legalább neten nem látszik át, hogy kiskoromban a fejemre esett egy vasaló, mikor a bátyámmal próbáltuk utánozni a Tom és Jerryben látott epizódokat... :zizi:

-----------------
Ennyi fért be ma. Ha lesz vmi jó, értesítést kaptok!! :D
Szasztok, kedves népek!!
--K.A.--
Ui: MUP: Minden Uradalmi Polgárnak, MTU: Minden TC-Usernek :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat