Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Stefan naplója


Parafenomén [22888 AL], gazdája Stefan
Rabszolgasors 2004. július 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/22888
Rabszolgasors 2004. július 23.


A helyzet az, hogy tenger ráutaló magatartás után végül is nem rúgnak ki imádott munkahelyemről és tovább kell gyarapítanom dicső hazánk nemzeti kincsét csupa kínai csúcstechnológiáról másolt, megálmodtam tőtöttkáposztával-féle vezetői elkötelezettségű alkotással. Cserébe a vissza nem térő lehetőségekért. Pl. egy heti parizeres kiflizés után lelkesen hallgathatom főnököm élmény beszámolóját az olasz partok lenge lelkületű szőkéiről, és arról hogy milyen nagyon de jó is volt a vacsi a tengerparon kis koktélos holdfényben. Hát így is van ez. És ha már mindent tudok a világ nagy dolgainak menetéről, amolyan Antal Imrésen majd odaállok a cukrászat kirakata elé és a sok tengeri finomság után nézek egy kis desszertet is magamnak mert anélkül nem lehet igazán jót enni.

Ösztöndíjas tanulmányaim során alaposan tanulmányoztam a társadalom összetettségéből adódó alapvető problémákat, és arra kellet jutnom végkövetkeztetés féle képpen, hogy ha minden eddigi tapasztalatomat összeteszem, akkor Aerobic Norbi csak addig lehet piacvezető míg meg nem jelentetem első fogyókúrás videómat, Az aszkéta rabszolgák szellemi élete címmel.

Azt hiszem a legalapvetőbb hibát akkor követtem el, amikor azt hittem kirúghatnak. Óriási tévedés volt már látom. Ahogy Einstein elmélete is megdőlni látszik a jövőkutatók tökéletes gömbre formált kegyetlen giroszkópjainak űrben keringő tér-idő anomáliákat is örökre feltáró végső eredményeként. Ebből a pozícióból nem lehet csak úgy kirúgni az embert.
A rabszolgákat eladni szokták...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat