Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2005. február 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2005. február 24.

két pesten töltött éjszaka után újra idehaza...
mi is történt ebben a pár napban, hát annyira nem sok. dehát annyira sok embert nem is nagyon érdekel, mert nem kérdezik. de biztos csak mindenki el van foglalva. mintha bújócskát játszanánk, és én vagyok a hunyó. de feladom. majd ír mindenki, amikor tud, vagy akar. mit foglalkozzak én ilyenekkel. tegnap voltam sörözni, pedig úgy volt, hazajövök, meg jegyzőkönyvet is kellett írni, dehát haver rábeszélt a maradásra, szülinapot ünnepeltünk, a jegyzőkönyvet megírtam pesten... éshát a sörök... bár többet ittam, mint kellett volna, dehát, egyszer belefér. láttam szép lányokat, nem is egyet :) többet kéne kocsmázni, ha ilyen tünemények járnak arrafelé :P
aztán tegnapelőtt meg fociztunk, jól el is áztunk az esőben, de fene se bámnta, jól elvoltunk, és kivételesen nyertünk. talán egyszer majd feltörünk, s meg sem állunk az első osztályig.. :) de a mese itt végetér, én meg felébredek.
nameg voltam suliban, de ez nem léyneg. tudnék mit mondani, de a suli az én dolgom. amúgy sem akarom már sokat jártani a számat.
szóval, aki bújt aki nem, én nem megyek, gyertek ti, én itt vagyok. minél kevesebben kerestek, annál ritkábban leszek itt. mert oda megyek, ahol jól érzem magam. és ha senki sem ír, vagy beszél velem a neten, akkor felesleges itt lennem.
na mára ennyi.
talán még bedobok valami verset, vagy valamit, de lehet, hgy nem...
minden jót!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat