Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-06-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-06-30

hellobello.
szal akkor itten vagyok. most értem haza munkából, pontosabban, onnan már elléptem előbb (hozzáteszem még maradtam volna, mert kell a lóvé, csak be kell hurcolnom magam egyetemre).
szóval voltam stoczek épületben a gtk-n, hogy a közismereti tárgyammal mi a szitu. délelőttt otthagytam az indexem, hogy a bácsi majd bevési. aztán meló zu gehen, zu arbeiten, satöbbi és fél kettőkor lekoptam, merthogy eredményhirdetés formból. hát meglett a kettes. jippijuppi, a két maradék legkakibb tárgyat kipipáltam egy félévben. na nem kell azért feszejtenem, mivel 26 kredit nem egy éles penge eredmény, de hozzávéve, hogy melózom, plussz nem hoztam ki a maximumot, mert ugyebár az infokom nem lett meg, így a tavaszi diplomám őszi diploma lesz, így nem erőltettem meg magam. még 100 kreditet rá tudtam volna szorítani, 10 kreditnyi halványkettes, meggebedés árán és totális kimerültség mellett. én döntöttem. nem éri meg. úgy nem, hogy ígyis úgyis lesz tavasszal még min egy tárgy. szal ez a vége, fuss el vége. jah, illetve az,. hogy nem írta be bácsi a jegyet, a gtk-n, mert még nem ment be, így majd kedden kell bemennem az indexért, hátha addigra bevési. ami egyébként hármas leet. így lett meg az a 26 kredit.
ma várom Sznupikát, hogy aztán boldogíthassam, tán martad is holnapig... reménykedik a csávó. hétfő környékén költözöm zéékhez, mivel itt orbitális klotyóheggesztés fog kezdődni. pedig jobb lett volna maradni. egyrész t megszokott, másrész külön szooba, harmadrészt utálok hurcolkodni, negeyedrészt 15000 Ft-ot kidobok az ablakon net gyanánt. mivel két hónapig nem használom. ez van. nem örülök, mert én sem lopom a pénzt.
nézem orrba szájba a vébémeccseket is... véleményem megtartom magamnak.
Sznupika egyébként végez ma, és egy kis pihi után megy ibuszba "játszani".persze én majd boldogítom és színesítem a napjait :)))
wááá, nemtok most semmi értelmeset írni. rohadt melegem van. majd fürdőtakarítás lesz, aztán kisöpröm a szobát, meg lezuhanyozom, és elvileg jön Bogyóka.
nah, minden jót emberek!
adios.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat