Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2008-01-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2008-01-04

jajj de jo, sikerult megfaznom. fantasztikus. valoszinuleg zeeknel a nagy pokerozasban. aaaa... szoval tegnap voltunk Bogyoval vasarolni, es kivetelesen nekem is akadt par dolog, mert ugye ha venni akarok valamit, rendszerint olyan sosincs. aztan a tervezett trikokat megkaptam, plusz van mar meno barsonynadragom es egy ujabb csikos alsonadraggal bovult a keszlet, csak hogy el tudjam buvolni Bogyikat :) persze tegnap barmifele buvoles keves lett volna, megneztuk az oment es Bogyokam mihelyt letette a fejet, mer szunditott is. nem volt ez maskepp tegnap sem. nem orulok, mert annyit melozik, hogy szinte csak munka meg alvas. de szerencsere szabad a hetvgeje es jon velem haza. legalabb pihenhet, nalunk sem kell koran kelnie. balintot meg majd lefoglalom en, ha esetleg lennt tartozkodik, o ugyanis nem a sokaig alvas hive. mondjuk ma estwe meg pesten alszunk es nem kell rohanni haza mert allitolag csak este negyed 8kor lesz meccs jb-ben. szoval ez mostansag a nagy helyzet felenk. jah es tegnap Bogyoka is vett am maganak egy kardigant, vagy minek is hivjak. persze egybol koveriti a feneket, szerinte, de szerintem meg tok jol allt rajta. de megvette, mert tetszett neki, csak ezek olyan olyan csajos dolgok. koverit :) francokat. Bogyinak van a legjobb feneke, csak nem erti meg. cipot is probaltunk nezni neki, de termeszetesen nem sikerult. az sosem szokott. plussz vett maganak 3 ovet, ugyhogy mondhatni, jo kort zartunk. aztan voltunk dokinal, hogy felirja Bogyinak a szokasos gyogyszert. persze mivel nem ultunk elotte fel orat, nyilvan magasabb lett a vernyomsa mint kellett volna, es akkor mar egybol szivultrahang, meg istenfasza. jo, hogy helyben meg nem mutottek. a multkor meg valami izmot akartak elvagatni a sziveben. ezek a orvosok orokke csak a fesztivalt csinaljak. nem is szedne a mai napig gyogyszert, ha nem lenne kotelezo az uzemorvosi vizsgalat. multkor bezzeg jo volt a vernyomas, akkor erdekes modon senki sem akart szivmutetet. na mindegy. aztan vettunk gyogszert nekem is aspirin c-t. potom 900 HUF volt, remelem er valamit, mert ruhellek penzt kiadni gyogyszerre. legutobb sem tettem, csak torokfajasra vettem szopogatos tablettas. vegul hazaertunk, nem is kajaltunk, mert az is megtortent bevasarlas utan, igy a kiflik is megmaradtak. de igy lesz ma mit enni :) vegul pedig ugye filemt neztunk,majd tete. ma meg 7kor jottem dolgozni Bogyoval. es most itt uldogelek.
na ennyi.
csao...

ui.: bocs hogy nincs ekezet, de meg decemberben egyik naprol a masikra eltunk az kiosztasvalto ikonom a talcarol es keptelen vagyok atvaltani magyar kiosztasra, vagy viszzatenni az ikont, vagy valami. az ALT+xxx fele manovert meg nem volt kedvem ennyi karakternel alkalmazni. ha esetleg valaki hasonlo gondban van, de megis venne a fartsagot, akkor é: ALT+130, á: ALT+160, í: ALT+161, ó: ALT+162, ú: ALT+163, ö: ALT+148, ü: ALT+129. ha jol tudom, hosszu ü es ö nem talalhato meg ilyen modon, mert nincs benne a default ASCII karakterkeszletben, de helyettuk bevethetoek a kalapos valtozatok: û: ALT+150, ô: ALT+147. Elvileg a nagybetuk is fellelhetoek itt javareszt, de ahhoz mar nincs turelmem, mindenki keresse meg maganak. kozben furcsabbnal furcsabb szimbolumokra akadhat :D

ui2: este van. még mindig betegen. unatkozom és lost-ot nézem. olyan nyomott kedvem van és nem tudom miért. valaki igazán tudhatná. nyarv.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat