Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2007-11-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2007-11-30

megint itt vagyok, még nem vitt el a fene :)
még van pár percem pötyörészni, aztán tűzök Bogyókáért, mert megyünk vidékre. mamiék augusztus 20 óta nem látták. hihetetlen :) de most összejön. igy most már nagy a pofám, mert Bogyóka elvileg nem jön haza, s már igy net elé sem kerül. szal az a szitu elvileg egy kis névnapi meglepi is várja. de azért mégsem mondok el mindent, mert a végén még rámcáfol, előbb végez (ami persze -100%os mert mindig agyondolgoztatják...) és lebukom.
ami engem illet, ma szabadnapot vettem ki, eleget melóztam a héten, bár nem eleget ahhoz, hogy ne tudjam elbaszni azt a pénzt. ez a hét vásárlási szempontból fantörpikus volt, mivel Bogyókámtól megkaptam a régen beigért uj táskát, mert a régi már elég harcore állapotban van. megszolgálta a nyugdijat. naszóval táska kikpipálva karácsonyi ajándék gyanánt, mert ide a mikulás is előbb jön :) aztán véletlenül Bogyóka is belezugott egy kis pumás női tatyóba, ezzel ő is talizott a mikulásbácsival :) plussz aznap vettem sapikát is. mindezt a vadiuj aréna plázában sikerült. nagy nehezen klotyót is találtam, pedig már majdnem sikerült a gatyábavizelés. tescóban nem volt ajándék a leendő kissógoraimnak, de azért mi nem adjuk fel, mert nem. aztán tegnap kimetünk a vörösmarty térre, a karácsonyi vásárra, ami végre sikeresen megnyilt, ahhoz képest hogy 24-re itrták a neten. de kutyát nem izgatja mert megvettem a bőrkesztűmet. faszkirályságos :D akartunk vedelni forralt bort. 500. nemügy, belefér. plusz pohár, +500. anyád... igy maradt a mekis forró csoki. két év után csináltattunk smart kártyát. persze kábé 10 éves fizetésemet kell ott elköltenem, hogy kapjak egy free sajtburgit, ami lehet hogy még kissé nyamvadt is lesz, de sebaj :)
aztán lemaradtunk Zoz (= Bogyó öccse) szalagavatójáról, ami kábé negyedórája zajlik. kár. télleg. de majd bepótoljuk. másképp.
na hirtelenjében most ennyi vágott pici egyszerű felépitésű agyamba.
holnap meccs, nem kell szurkolnotok, mert jön Bogyó :)))
a malacvágás ideiglenesen lefujva. de nem ussza meg szegény Dezső (ő a malac).
Na csá.

Ui: remélem kevés brazillal futok össze ha kiteszem a tappancsomat...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat