Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-06-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-06-11

Ideális idő naplóírásra. 1:40 van. Hogy mi a bánatot keresek még a gép előtt? Neeem, nem a függőség, ennyire azért én sem vagyok kockafejű állat. Csak holnap reggel, vagy iskább hajnalban húzok hazafelé, és szerdáig nem is jövök vissza. Miért? Mert akkor vizsgázom és addig otthon elleszek a csodás jegyzeteimmel. Ajvé. És most nyomtattam ki mindenféle szemetet, hogy legyen mit nézegetni. Eddig is volt ez-az, de vizsgasorok meg kidolgozott feladatok sosem árt.
Viszont addig marad a hiányérzet. Bár ma megvolt a randi, de azért.. hol van még szerda. Ugye. Ráadásul rámtört a göthősségkór. Csak tudnám, hol sikerült összeszedni. Merthogy rájöttem ám, hogy a heti fejfájás oka, hogy baci került belém. ma reggel nekiállt fájni a torkom és ezt most is szorgalmasan csinálja. Addig nem is érzem, míg nyelni nem kell. De azért néha muszáj, ha életben akar maradni az ember. Szal holnap, vagyis ma, leápolom magam egy kis gyógyszerrel. Mert az jó nekem. Reméljük. Meccs is lesz délután, szal berényben is enni fog a fene. Aztán lehet, maradok egy kicsit, mert rögtön meccs utűán kezd a holland-szerb meccs, amit ugye oranje rajongó révén kötelezően meg kell nézni, és ha hazamennék, akkor lemaradok az elejéről. De lehet, mégis ez lesz, még nem döntöttem el. majd megálmodom. Nemis. Az álmom másvalakinek foglalt. Sznupinak :)
Na. Eltűzök. azért alszok néhány órácskát. Nemárt. Remélem csörög ez a rohadt teló. Ma nem sikerült neki, pedig be volt állítva. Egyszer majd ráb@szarintok, mikor vizsganapon hagy cserbe, aztán... lesz idegbaj.
Jóéjt gyerekek, búcsúzik a füles mára!
Puszkány!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat