Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-04-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-04-10

hétfő reggel van. csodás. zhm-ról még semmi eredmény. elég szarul ébredtem, nem találtam itt mellettem, akit szerettem volna, aztán kinéztem, olyan sz@r idő volt, hogy a maradék kedvem is elment. most süt a nap, ami pozitívum, meg nekem is jobb kedvem lett. majd elmúlik, ahogy közeledik az 5 óra...
ami a hétvégét illeti, szombaton reggel utaztam haza, mert 9kor jberényben focikupa volt. kishíján lekéstem a csatlakozó vonatot hatvanban. most először nem néztem meg, honna indul a szolnoki vonat, mert mindig az első vágányról megy. legalábbis a személy, amivel hazajárok. nade most nem haza mentem ám, hanem berénybe és mi mnt odat 8:17kor? hát gyors. ami a négyes vágánynál dekkolt, és már fütyürésztek, mikor rohanva felértem a lépcsőn. de elértem :)
a kupa nem alakult olyan rosszul, bár sikerült 9 gólt kapnom, e rajtam a világon semmi nem ment el, az első meccsen csúszott a füves pálya, király volt simatalpú teremcipőben védeni... kikaptunk 2-1re, de épp nyerhettünk volna, ha berúgjuk a 100%os helyzeteinket. de jól játzottunk. második meccsen 0-2vel fordultunk a szünetben.. Összehoztunk két gólt. Vagyis én nem voltam benne, kéát eladott labda hátul, ziccer, gól. Aztán végülis nyertünk 4-3ra. Most berúgtuk azokat, amiket az első meccsen nem sikerült. Az utolsó meccsen elgatyáztak bennünket 4-0r, A csapat fejben máűr az ebédre gondolt :) meg nagyon már nem volt tétje, mivel kiderül, hogy nem lehetünk már elsők, és valószínűleg nem is jutunk tovább a vasárnapi döntőbe. De senki sem bánkódott. Leg jellemzőbb megjegyzése csapttársunknak még az első meccs után: mi csak örüljünk ennek a 2-1nek, mert nem csak a bőr tartja a bokánkat... Merthogy valaki a mellettünk lévő másik pályán úgy járt, hogy kiment a bokája, de ennyire... a mentők vitték el. Jobb esetben altatásban visszatették a helyére a bokáját, rosszabb esetben a kések... erről ennyit. engem csak arcon könyököltek, vagy fejeltek. a nagy védésben nem tűnt fel, melyik történt :) ebcsont beforr.
tegnap szétszavaztam magam. erről a témáról elég ennyi is. vagy még ennyi se. aztán délután begyűjtöttem Sznupit a deákon, ettünk ittunk, zenéztünk, de nem tudtam elcsábítani estére. a nagy dilemma most is megvan, ha martad, kevesebb időm marad a délutáni laborra. viszont volt már rá példa, hogy kevés tanulással, de vidáman simán átmentem valamiből, míg a görcsö tanulás a majdnem kettesre volt elég... kicsit elkeserít, hogy a húsvét hétfőre én vagyok a negyedik jelentkező és... jönnek a gondolatok a fejemben, hogy de jó lenne, ha.. csak félek, megint hoppon maradok. megint, ami nem szemrehányás akarna lenni, csakhát, jó lenne, ha végre sikerülne ez a kirándulás. hozzánk. de beérném egy szombat estével is. vagy egy vasárnap délutánnal. vagy egy estével. ezek kombinációjával. telhetetln vagyok? nem. nem hinném. máshogy hívják ezt a betegséet :)
fáj a lapockám már két napja. nem értékelte az vetődéseimet. a gerincem is tudatja, hogy létezik. de inkább a 4 órai meccsre mennék, ahelyett, hogy laborozom 5től. dehát, nincs választásom. ha ez meglesz, lehet, több laborra nem kell bemennem. meg, a diplomám még mindig fontosabb, mint egy meccs. bár most nehezen tudom elképzelni... rohadt labor...
na, megyek.
írtam naplót.
tegnap hiányolta valaki.
írhatnék többet is.
de jobban szeretem 1 cmről elmondani :)
utóbbi persze csak egy kitüntetett személyre vonatkozik :P -> Sznupi
puszkány mindenkinek.

ui: sorry a becsúzsott hibákért, most nincs kedvem javítgatni... a gépelésem még mindig nem tökéletes... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat