Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2005. november 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2005. november 7.

itt vagyok. de csak titokban. hivatalosan éppen Lois Laci bácsi Médiatechnológia alapjai c óráján ülök... szóval az úgy volt, hogy volt ez az egynapos hétvége. tehát tegnap este már nem volt kedvem visszamászni, igy ma reggel tettem meg mindezt, 4kor felkelve az 5 órás busszal. Felérek. Albi. Egyetem. Bejön Laca, szokásos negyedórás késésén már a kutya sem lepődik meg, megint a csikos pulóverében jött. Jah és hétvégén begyűjtött a szeme alá egy monoklit. Nemtom ki bánthatta szegényt : )))
szóval zh-k még mindig sehol. Vagyis odadta Gyulának. (Gyula = Marosi Gyula, Médiainformációs Technológiák és Eszközök tanárbácsi... egy állat a pozitiv értelemben :)))
ezt akceptáltam és elégedett voltam, hiszen Gyulával van órám 10től. Ebben a tudatban éltem 9:57ig, mikoris Laci befejzte érdekfeszitően izgalmas kivetitős óráját s közölte, folytatjuk a másik teremben. Ergo, no Gyula, no zh, ellenben még 2 óra. Na azt már nem... Szóval elléptem. Úgyis van mit csinálnom otthon. Gondoltam még leszedek pár anyagot is a netről a hszkban, meg lecsekkolom a leveleimet : )
ennyit erről a csodás hétfőről... meg aki kitalálta ezt a pihenőnapos rendszer, az bekaphatja... rohadék : )

Sznupi fürdőruhás képelet terjeszt önmagáról. A cimet nem adom meg, mert persze én nem tudom. De ha valaki meglát enegem félmeztelenül, az azon kivül, hogy sajnálni kell a látvány miatt, valészeg őt is megtalálja. persze... ezért még számolunk... bikinis kép... netre... ehh. perverz : )

aztán. szombat. király. 5től. előtte nem sok hasznosat csináltam. hacsak a heti grafózh okozta sokk miatti alvást nem veszem annak. persze nem lesz meg. szimay.. mutter... mért kell egy órát adni 2 órányi feladatnak. ráadásul 2 feladatot nagyrészt meg tudtam VOLNA csinálni, lehet még a 3dikat is félig meddig. így meg pótzhra nyertem ingyenjegyet. cool. jah, és Lacinál elfelejtettem, hogy ő is szerette volna, ha kisf@szomat leirok neki a zhba... persze, powerpoint slideról annyira lehet ám tanulni, hogy ihaj... publikálhatna könyvet... előadástartás helyett : ))) a mérésjegyeket sem tette még fel a netre. végülis, nekem már mindet megtartotta.. hová sietni. ehh. Laca, Laca : P
visszatérve...
Szombat. Sznupi. Na, mi a helyzet? : ))) megint lelépett. de megint csak a negyed 11essel. és ennek én megint örültem. nem a lelépésnek. szókiforgató. hanem hogy addig voltál. liba : )
zenehallgatás volt. meg egy kis puszpusz : ) filmet nem akartam nézni, mert szemfájás állapota forgott fennt Nyuszinál és így láttam jónak. én, a bölcs és okos : )
péntek. Sznupi, of course. Mentünk szigetre. de fázott a seggem a padon, igy eljöttünk. mégiscsak jobb a meleg ágyikóban, filnézés közben... hét elején mozifeeling volt. Légcsavar... jónak mondható. Nem féltem. Sznupi velem volt, velem meg az ERŐ : )
A hét további napján volt egy 4 órás mérésem, azonkivül csodás Számitógépes Grafika és Képfeldolgozás tárgy foglalkoztatott. Eredmény: lásd feljebb... no comment.

Rohadék Zé megy Svédországba, rohadék Ericcsonékhoz. Jó neki. Megy a szőkékhez : ))) Bár ezt még csak hallomásból tudom. De majd megkérdem az érintettől is. Barnát is felköszöntöttük csütörtök este. Ittunk. Nem eleget. De gyereknek elég volt annyi. Otthon utána chilisbabbal csillapitottam étvágyam. Egész nap nem ettem kb.. grafika. fuck. .. namindegy.
Ma 5től megint látom Tündérkirálylányt : )
Kap ám rózsát. Persze még nem tudja... : )
Mert megérdemli. Bizony. Ezt biztos tudja. : )
Megyek.
Jók legyetek.
Puszkány!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat