Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-01-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-01-27

nah. péntek van dallas van, bobbyék ...
háromból meglett kettő. grafóra tanultam, de minek, bejött egy olyan vizsgasor, hogy fülem farkam kettéállt. médiatechet eltettem keddre, lehet, hogy szóbeli van belőle. jó lenne kideriteni, mi a szitu. de csak a helyszinen fogom megtudni. na nem baj. most bejöttem egy ki stuffért, már ha találok. a tegnapi szabtech vizsgám meglett, 50 pontos kettes, 40től elégséges, szal nem is minimumponthatáros. akkora penge vagyok, hogy csak a teszt és a hozott pontok alapján meglett. meg akkora balfék, hogy a maradék 40 pontnyi nagyfeladatból kemény 10 pontot harácsoltam. bár fél nap tanulással ez igen szép teljesitmény. ha nem a grafóval cseszem el a fél vizsgaidőszakot, ráadásul hasztalanul, akkor akár jobb is lehetett volna. de nem vagyok letörve, sőt, örülök a kettesemnek. aztán a mai közismereti. vicces volt. odamentem 8ra, eljöttem fél 10kor beiratni a szabtech jegyet, visszamentem vártam 2 órát és délben bementem egy kettesért. fasza kis villámkérdések... 4 óra után már a wc-n tudtam csak kideriteni, hogy srác vagyok, nem csajszi, nemhogy a kérdéseire válaszolni... nade, meglett wazze. mondjuk, senkit nem huzott el. közismereti. aki elmegy szóbelizni megkapja a kettest. legalábbis ezt hallottam. én is ezért mentem el. két kredit. meg kell a közismereti a diplomához. szal vége a hétnek, 7 kredit. jó ez igy. jövőhéten még vár rám 12 és akkor vége. szerdán. dejü lesz....

más.
Sznupikám szerdától dolgozik. nekem megkezdődik a pihi, neki befejeződik. persze, nem olyan béna a lelkem, mint én, hogy még van 3 vizsgája. neeem. tegnap befejezte. minden meglett neki., elsőre. hát nem ügyi okos és szexi és imádnivaló? : )
szal keresi a sok pénzt gyakorlaton és elvisz majd moziba : )
jah, aki menő akar lenni, vegyen a nyugati aluljárójában kordás kitűzőt, i love poker felirattal. nagyon ottvan... bár tegnap remegő lábbal léptem ki a 8kerbe este... de túléltem. Sznupi hármat vett magának, mindenféle feliratokkal, én meg megkaptam gyurit :P meg sapit is kaptam szülinapomra tőle. bizony. persze nem hagyta, hogy kesztyűt vegyek neki. "nincs gyereknap". ezt a hülyeséget. most vakon kézméret meg próba nélkül vegyek? ez kell? :)

jah és elégedett is lehetek, mert minden nap láttam a héten. mától eljönnek az inséges idők. persze, hagyom is pihenni. sok lehettem már erre a hétre : )))
dejó lesz már szerdán ....
megyek.
goodbye



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat