Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-06-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-06-17

jó reggetl, jó szurkolást. különösen a szurokmunkáoknak. de vicces :)
ami a lényeg, hogy ma is ideális időben keveredtem ide. 5:47 a pontos idő. mit csinálok ilyenkor, amikor a normális ember alszik, esetleg épp dolgozni készül? hát nem tud aludni. igazából töprengtem az élet nagy dolgain, meg hogy mit csinálok a hétvégén, a jövőheti elfoglaltságaimat rendeztem fejben, meg a nyári elszállásolásomon. ködös minden.
elárulom, hogy meglepetésre készülök. tegnap is volt, de az már olyan nem meglepő meglepetés, hát ma egy kicsit újítok. persze orbitális módon megszívhatom, ami ugye nm csak azzal jár, hogy feleslegesen kimegyek és várok, majd hazajövök, hanem mivel beleélem magam, még a kudarc miatt is nagy lesz bennem a csalódottság. szóval letámadom Sznupit hajnalok hajnalán, de nem a megszokott helyen. ez a nagy terv. remélem, nem hiába ötlöttem ki. kiderül.
amúgy sem ártana egy kis sikerélmény. erre a hétre nem a király és tökállat jelzőket használnám. ugyebár csak szerdán jöttem fel, hétfőn és kedden tanultam. de nem volt elég, góígy két vizsgát is skippeltem, na mondjuk az egyikre bemehettem volna, úgy voltam, hogy minden erőmet a harmadik, legkomolyabbra fordítom. hib a volt. rosszabb is volt, mint amire számítottam, meg el is szúrtam egy feladatot. nem lett meg, meglepő. de azért amit csináltam, az nagyrészt jó, így ha kicsit is, de biztatóak a jelek. a gond nem is itt van. hanem hogy a másik kettő ugye default csúszott, és még ebből is ismétlő plussz még vannak egyéb tárgyak. izgalmas hét lesz. a nem oszt nem szoroz faktor valamilyen szinten életben van, de nem ez a jó hozzááállás. rendben van, hogy melózom, meg keresek, de azért jó lenne a zsebben tudni minél előbb azt a diploma micsodát. a francak sem hiányzik már a tanulás meg a sok hülye vizsga :S
szal ez a nagy sztori.
ma mgyek haza. ma is, holnap is lesz egy-egy meccs, az utsó kettő. kivételesen (sajnos) ráérek mindkettőre. ez is egy történet lesz. szóval igyekszem mindent megtenni, asszem, a hétvége fénypontjai lesznek. egyéként tanulhatok a keddi grafóra, amire mit tagadjam, nem látok túl sok esélyt. idei (tavaly őszi, tavaszi és következő őszi) legnehezebb tárgyam, miért pont itt lenne szerencsém. a grafó kettest nem az aulában osztogatják, mint a szórólapot... és a tavaszi kurzus nehezebb is mint az őszi egyenes. de elmegyek. aztán majd basztat a lelkiismeretem, hogy lúzerállat vagyok, mert ez sem lett meg. és idegesít, hogy mért nem hagytam a fenébe és tanulétam azt, ami behozható lett volna, így meg marad az utolsó hétre, amiko is lesz elég. na mindegy. az élet nehzségei, meg az én problémáim itt találkoznak.
a történet...
igen kis Sznupiról van szó. a sajnos, ami korábban olvasható tulajkdonképpen nem olyan sajnos. merthogy a meccsek kivételesen nem ütköznek birizgálós időeltöltésemmel. mert ugye zolika megint eltervezte itt a nagydolgokat, aztá rá kellett jönnie, hogy nem mindig úgy van ám, ahogy ő zt kigondolja. a fenébe, nem is ez a gáz, csak hogy miért kell mindig annyira vágynom egy délután, este után. aztán utána úgy ülök a vonaton, mint egy rakás sz@r, mert el vagyok kámpicsorodva, mert kiderül, nem jön össze, én meg ugye, miért is ne, már egy hete arra várok, hogy húúú de kurvajó lesz. aztán nem lesz. jójó, besegített a vakszerencsétlenség, mert cyveecke csütörtökön lebetegedett (őszintén szólva nem csodálom, mert szerintem többet melózik, mint ami a normális (nem én) embernek még egészséges, persze, nyilván nem is jószántából, meg ugye otthon is megy a festés meg a kerttúrás). tegnap már kutybaja volt áűllítólag, de szerintem fáradt. az is arra utalt, hogy inkább hazament, és nem maradt estig. jót fog tenni nekei a balcsi, remélem hagyják pihenni nyugodtan. mondjuk hol vaz még az augusztus... szóval igen ott tartottam, hogy beleélés... ami nekem nagyon megy (bár a vizsgaírás is így menne). a lényeg, hogy befuccsolt a vasárnap és szerdáig mosolyszünet, szal ha nincs az a kóbor szerda délutánom, amikoris a lemondott vizsga ideje felszabadult és nem találkozunk és nem megyünk fucking people emberek közé a mammutba cipőt nézni, ami persze nem volt és nem eszünk mekdonáldszos mérget, akkor jószerivel nem is látom a héten, Bogyót. erős vagyok és bátor, meg néha rántotthús, de ... azért érthető, nem? hiányzik. csak ennyi a magyarázatom. haragudni nem haragszom senkira, mert ez sa hét ilyenre jött ki, csak hiányzik.
remélem, azért a meglepim összejön. remélem, örül is majd nekem.
megyek.
jók legyetek.
pá.


(nincs kedvem az elgépeléseket javítgatni, meg kitenni az elmaradt veszzőket. sorry about that)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat