Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2006-04-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2006-04-29

halihó!
szombat "reggel"! nemrég kisértem el Sznupit a munkába, most épp filmet néztem, de lassan indulnom kell a buszhoz, így nekiállok készülődni. előtte azért pár sor a hétről. végülis relatíve minden jól alakult, a tegnapelőttre trevezett zh elmaradt dékáni szünet miatt, tegnap egész jól védtem, de kikaptunk 5-1re és ráadásul elkezdett baromira fájni a lábam, ami még beleférne, csakhogy feldagadt a térdem, ami még mindig nem gond, csak ma megint meccs lesz, aztán nem kéne rásérülni. persze, nem vagyok olyan papírhuszár, hogy nem éljem túl. amúgy is jó dolog mozogni. na persze, sokat ugrálok, meg eldobálom magam, aztán megvan az eredmény, de nembaj.
Sznupi ittaludt tegnap, felcsábítottam a szabadnapján, vett mp3 lejátszót :) dőt szabadidőruhát is, szóval márcsak egy cipő hiányzik és mehetünk futni.
itt is leírom, hogy tudom, hogy bizonyos dolgokkal nem kéne annyit foglalkoznom, mint teszem, de mindez csak azért van, mert nem csak a ma reggeli sms formájában szeretném kifejezni ami bennem van. mellesleg megjegyzem bár két órája még itt voltál, hiányérzetem igen nagy. mindig akkor a legrosszabb, mikor leszállok a vonatról, vagy mikor elválok Tőled a szálloda elől.
nem tudom, hogy s mint érsz rá majd május 1jén, de természetesen már vannak terveim :) aszt elmondanám, hogy vasárnap vagy hétfőn is megoldható bármi, délutáni programtól az ittalvásig minden, persze tudom, hogy minidg nem maradhatsz. mindenesetre ma szándékozom ezt megvitatni telón. nemtom, ez eljut e ma Hozzád, de hétvége van, nincs rezerváció, ebben bizom :)
ami engem illet, mostmár indlnom kell...
legyetek jók, meg ilyesmi.
pá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat