Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

zolisratz naplója


vinetu [37763 AL], gazdája zolisratz
2007-01-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/37763
2007-01-17

üdv.

előkerültem, itt vagyok. bár most nem feltétlenül gépelnem kéne. de nem vagyok a legjobb paszban. miért? ok mindig van. a legkisebb, hogy megint elkaptam valami megfázós gebaszt, kidörzsöltem az orrom, kicsit fáj a torkom. sajnos, ha lefelé haladok, lesz ennél rosszabb. de nem számit. holnap 8kor vizsga. szóbeli. nem érzem úgy, hogy felkészültem. márpedig ha én nem érzem úgy, akkor tényleg hiány van a tudásban. bemegyek. hátha. reméltem, hogy mire idejutok már jobban állok, de tévednem kellett. persze voltak hátráltató tényezők most is, korábban is. rájuk fogni? azt azért nem szabad. ha gőzerővel éjt nappallá téve tanulok, akkor végülis mehetne jobban is. de talán nem vagyok olyan erős. tanulós sem. elmúlt már az az idő. elszartam. régen volt, kár miatta bánkódni, most most van. ha akkor nincs az, most lehet nincs Bogyó. akkor meg inkább örülök, hogy az volt. megérte.

más. könnyen veszek dolgokat. látszólag. igazából még mosz sem fogtam fel, ami történt. persze, meg kellett hogy történjen egyszer, de olyan furcsa, olyan nehéz elhinni. és szomorú.
második sor.
sokat szenvedett már az utóbbi időben, főleg az utóbbi hetekben és napokban. aztán megkegyelmeztek neki odafennt, és elment. békében. megvoltak a hibái, mint minden embernek, de kinek nem. és kit foglalkotat már ez most. sokat szenvedett, túl sokat. már azért imádkoztak, hogy bár elmehtne. bár pihenhetne. elment. most mégis üresség maradt. nehéz megszokni. nekem is, másoknak is. hiányzik. pedig régen nem tudtam már beszélni vele. a betegség teljesen megváltoztatta. nem beszélt, mozogni nem tudott. más lett. nem olyan, mint még régen. mikor nevelt. mert még olyan korban voltam. nem feljtem el. ő is hozzámtett. nélküle nem az lennék, aki most vagyok. szeretett. én is Őt.
második sor.
az unoka helye a templomban.
szia mama...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat